Juultje Tieleman is helemaal ondersteboven van foto in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is een ontzettend knappe dame om te zien. Maar op deze bijzondere foto pakt ze het weer heel anders aan.

Juultje Tieleman ziet er goed uit, en doet haar volgers regelmatig versteld staan. De influencer maakt de meest geweldige foto’s. De foto’s zijn vaak wat anders dan je zou verwachten van een influencer. Juultje wil wel graag dat haar volgers altijd kunnen genieten van haar mooie kiekjes. Daar iss ze altijd voor aan het waken. Dat is ook mooi, want de bijzondere foto’s van de blondine scoren erg goed.

De mooie foto van Juultje Tieleman zorgt ervoor dat je ondersteboven bent

Juultje Tieleman werd bekend omdat ze een relatie had met Youtuber Gio. Toen het over was tussen hen ging Juultje haar eigen weg, met inmiddels een eigen schare aan fans. Met haar eigen kanalen en foto’s lijkt Juultje alleen een stuk populairder te gaan worden dan Gio. Juultje maakte deze foto van zichzelf wel heel erg bijzonder. Ze zet namelijk niet alleen haar eigen, maar ook de wereld van al haar volgers op zijn kop. De influencer plaatst namelijk een foto waarin je haar ondersteboven kan zien. En dat is natuurlijk wel weer een keer wat anders dan al die standaard foto’s.

Volgers van Juultje Tieleman worden gek van deze foto

Juultje Tieleman weet wel hoe ze een mooie foto moet maken. En dat resulteert eigenlijk altijd in hetzelfde. De blondine heeft ontzettend goed door dat mannen helemaal gek worden na het zien van deze plaatjes. Zo draagt Juultje meestal pakjes waarin je het meeste van haar kan zien. De influencer probeert op die manier een beetje ervoor te zorgen dat haar volgers altijd wat te genieten hebben. Volgers van Juultje gaan helemaal los op deze mooie foto. Na het zien van het plaatje staan ze zelf ook helemaal ondersteboven.

Juultje Tieleman heeft roerig liefdesleven

Eerst had Juultje Tieleman met YouTuber Gio, maar toen dat uit was ging ze niet bij de pakken neer zitten. Nee hoor, Juultje besloot om maar weer door te zoeken in YouTube land. Meer dan een jaar geleden had Juultje Tieleman opeens een relatie met Koen van Heest, van het YouTube kanaal ‘De Bankzitters’. Maar ook dat duurde niet ontzettend lang, want voordat mensen er erg in hadden, waren Koen en Juultje ook alweer uit elkaar. Natuurlijk kwan Gio ook weer een aantal keer terug. En dus is het liefdesleven van deze blondine nogal turbulent. Mocht je toevallig een opkomend YouTuber zijn, grijp dan vooral je kans, want YouTubers is duidelijk het type van deze blondine. Daar gaat Juultje ontzettend goed op. Misschien doet ze het er ook wel een beetje om. Dan kan ze haar eigen cijfers een beetje omhoog halen vanwege haar nieuwe vriend. Maar dat zullen ze vast niet erg vinden, aangezien ze elke dag wakker mogen worden naast deze blondine.

Juultje Tieleman laat meer zien op Instagram

Als je deze foto’s van de blondine nou mooi vond, dan moet je zo snel mogelijk naar haar Instagram gaan. Daar heeft Juultje namelijk nog veel meer mooie foto’s staan waar je versteld van staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...