Juultje Tieleman deelt heerlijkste actiefoto van achterkant in surfpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman heeft tijdens surfkamp een hoop opgestoken. Gelukkig laat ze ons daar álles van zien!

Fans van Juultje Tieleman zijn door het dolle! De beeldige influencer geeft ons namelijk enkele shots van haar recente vakantie cadeau, en die wil je echt niet missen. Dat is na het zien van deze actiefoto wel duidelijk! En dan hebben we het nog niet eens over de beeldige close-up gehad!

Juultje Tieleman laat fans alles zien met actiefoto

Dat Juultje Tieleman niet bang voor avontuur is wisten we al. De influencer duikt voor haar volgers het helderblauwe water in op een exotische locatie! Vooral de prachtige foto’s van deze recente surfvakantie laten weinig aan de verbeelding over! De blondine werd uitgenodigd om een uitgebreid surfkamp bij te wonen. Ze kon nog niet écht goed surfen, maar heeft als we deze foto’s mogen geloven een hoop geleerd tijdens haar surflessen. Zoals je hieronder kunt zien vliegt Juultje een flinke golf af. Daarbij heeft ze een zeer aerodynamisch pakje aan. Bij zulke snelheden kan je geen hobbeltje hebben, natuurlijk!

Juultje Tieleman straalt op zonnige close-up

En dat Juultje Tieleman er vol voor gaat is wel duidelijk. Kijk alleen maar naar deze mooie selfie! Haar halve gezicht is een paar tinten witter dan de rest van alle zonnebrandcrème, en aan haar gezicht te zien heeft ze zich helemaal suf gesurft! Het losjes krullende haar van de blonde influencer maakt het plaatje van dit onvervalste surfmeisje compleet. Juultje lijkt er zelf ook flink van genoten te hebben. Haar spannende zonvakantie is alweer een tijdje geleden, maar de beeldige influencer kan het niet laten de stoere shots te delen. Zij staat te trappelen om weer op het surfbord te stappen!

Fans Juultje Tieleman gaan wild over meterdiepe rits in zwempak

Om het over de rest van Juultje Tieleman haar vakantiekiekjes nog maar niet te hebben. In het zonnige Costa Rica was het natuurlijk lekker weer, dus al haar Hollandse winterkleding kon thuisblijven. En het lijkt bijna alsof Juultje daar niet helemaal op gerekend had. Want deze outfits bestaan wel uit héél weinig kleding. Juultje mag het dan op een surfplank ook heel spannend maken, wij vinden het bijna stoerder dat ze zo in het openbaar durft rond te lopen. Dit mag je namelijk bijna geen kleding meer noemen! Al kan de blondine het natuurlijk makkelijk hebben. Als je zo’n figuur hebt is het logisch dat je met zo weinig mogelijk bedekking rond wil lopen, toch? Wij raden je ten sterkste aan haar Instagram eens grondig uit te pluizen. Wat een verwennerij!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!