Jutta Leerdam weer actief met foto op Insta: het schaatsseizoen is begonnen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt via Instagram weer veel nieuwe foto’s op de schaatsbaan. Zo maakt de knapste sporter van Nederland haar volgers warm voor het aankomende schaatsseizoen!

Je favoriete schaatsster is druk bezig met de voorbereidingen op het schaatsseizoen van 2021/2022. Dat hebben de Instagram volgers van Jutta Leerdam wel gemerkt, want ze deelt weer veel foto’s vanaf de schaatsbaan. Het seizoen van het langebaanschaatsen begint in oktober en daarvoor moet hard getraind worden. Jutta wilt natuurlijk haar wereldtitels behouden en zal flink aan de bak moeten. De schaatsster is altijd al actief op Instagram geweest en haar aantal volgers groeit nog steeds met de dag. Ze heeft vaker aangegeven dat ze het leuk vindt om actief te zijn op Instagram. Ze ziet het als een extra kanaal om sponsors aan te trekken en dat zal wel lukken met meer dan 700.000 volgers! Natuurlijk vinden wij het ook geen probleem om Jutta Leerdam vaker op onze tijdlijn te zien!

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het schaatsseizoen begint weer: Jutta Leerdam is er klaar voor!

Jutta traint natuurlijk bijna elke dag kei hard om haar titels te behouden, maar de afgelopen tijd heeft ze er een tandje bij moeten zetten. Het schaatsseizoen begint; in oktober vindt de eerste internationale wedstrijd alweer plaats in Beijing. Eind oktober begint het Daikin NL Afstanden in Heerenveen en ook daar verwachten we Leerdam weer op de schaatsbaan. Daar lijkt de schaatsster helemaal klaar voor te zijn, want op Instagram deelt ze haar nieuwe overwinningstactiek: “Follow the …” met het veelzeggende perzik-icoontje. Zou ze door die tactiek dit schaatsseizoen beter presteren? Of is het een bericht aan haar concurrenten? Zij zullen Jutta’s ‘perzik’ immers héél vaak gaan zien komend seizoen!

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam ziet het trainen in Nederland niet meer zitten

Op een nieuwe Instagram foto van Jutta Leerdam laat ze weten dat ze een tijdje in Inzell gaat trainen. Ze heeft even genoeg van Thialf, het belangrijkste schaatsstadion van Nederland. Op de ijsbaan van Inzell hebben meerdere Nederlandse atleten succes gehad met langebaanschaatsen. Ondanks dat deze baan in Duitsland minder snel is dan Thialf in Nederland, gaat Jutta er toch trainen voor de Daikin NL Afstanden. Misschien houdt Jutta gewoon niet zo van pottenkijkers?

Lees ook: De Zwitserse natuur is bijna net zo mooi als Jutta Leerdam

Waar is Koen Verweij, de vriend van Jutta Leerdam, op haar Insta foto’s?

Jutta Leerdam heeft sinds 2017 een relatie met haar vriend Koen Verweij. Verweij is zelf ook schaatser en de twee hebben elkaar dan ook leren kennen als collega’s. Ze trainden veel samen in Heerenveen en waren veel samen toen de vonk oversloeg. Eerst vond Verweij het geen goed idee vanwege de leeftijd van Jutta Leerdam. Destijds was Jutta 18 jaar en Koen 26. Al gauw kwam de schaatser erachter dat Jutta volwassener was dan haar leeftijdgenoten. Inmiddels woont het koppel samen in Heerenveen, dat is lekker dichtbij het schaatsstadion. Toch zien we Koen niet meer vaak voorbij komen op de Instagram pagina van Jutta Leerdam. Waar de schaatsster voorheen vaker foto’s plaatste met haar vriend, heeft ze dat nu al sinds mei niet meer gedaan. Toen vierde ze hun 4-jarige jubileum. Sindsdien horen we vrij weinig van het koppel. Zou Jutta weer single zijn?

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.