Jutta Leerdam showt haar verschrikkelijk strakke schaatspakje in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bizar hoe klein Jutta Leerdam haar schaatspakje is, zo is het bijna niet te geloven dat deze topfitte sportvrouw er daadwerkelijk in past…

Jutta Leerdam heeft erg spannend weekend

De knappe Jutta Leerdam is natuurlijk een hartstikke groot schaatstalent in ons land. Het is bijna niet te geloven hoe goed de blondine is. Er zijn natuurlijk een aantal afstanden waar Jutta echt in uit blinkt en dat zijn de vijfhonderd en duizend meter op de schaatsbaan. Jutta Leerdam moet het dus echt hebben van de korte afstanden en dan pakt ze altijd haar moment. Nu is het schaatsseizoen natuurlijk volop bezig en dat betekent dat er een grote wedstrijd aan zit te komen. Dat is natuurlijk altijd even spannend voor iedereen, zelfs voor de professionele en ervaren Jutta. Het gaat dit keer om een internationale wedstrijd, een World . Deze wordt gehouden in Japan en het is de eerste op de individuele afstanden. Een belangrijk moment dus voor Jutta om de toon te gaan zetten van dit seizoen. Zal ze het weer zo goed gaan doen als vorig jaar? Jutta heeft zich gekwalificeerd voor de vijfhonderd en duizend meter met grote namen zoals Femke Kok en Antoinette Rijpma-de Jong.

Jutta Leerdam showt bizar strak schaatspakje

Voor deze internationale World draagt de knappe Jutta Leerdam natuurlijk een oranje pakje. Iedereen mag weten dat de sterke Jutta voor ons land uitkomt en hopelijk de overwinning ook weer mee naar huis neemt. Hiervoor laat Jutta even haar pakje zien aan haar miljoenen volgers. Het is alleen een beetje shockerend om te zien, want het pakje lijkt echt veel te klein. Het is bizar om te bedenken dat Jutta haar hele daar in moet passen, en dat het ook nog comfortabel genoeg moet zijn om er in te kunnen schaatsen. Gelukkig weten we dat het altijd wel goed komt, maar het ziet er wel erg vreemd uit. Ook is het pakje speciaal ontworpen om de schaatsers in een bepaalde hoek te drukken. Dit bevordert de prestaties, maar daarom is het dus wel extra strak en moeilijk om rechtop te staan. Dit is ook een reden waarom het mutsje altijd snel afgaat na de streep. Hier staat Jutta inmiddels ook om bekend, want ze doet haar mutsje af en gooit haar blonde lokken naar buiten.

Jutta Leerdam deelt wilde video met vriend

Het is een extra speciaal seizoen voor Jutta Leerdam, want haar kersverse vriend Jake Paul zal ook veel aanwezig zijn. Nu is de YouTuber Jake Paul ontzettend bekend en rijk en hij filmt heel veel voor zijn kanaal. Op onderstaande video is te zien hoe hij rondloopt op de Nederlandse schaatsbaan opzoek naar zijn liefje Jutta. Hij wil haar graag feliciteren en trekt zo een bosje tulpen uit een vaasje. Een beetje bijzonder voor iemand die genoeg geld heeft om een normale bos te kopen. Vervolgens komt Jutta aanrennen met een grote bos bloemen en ze kan haar geluk niet op om Jake Paul te zien.

Jutta Leerdam deelt strak pakje

Bekijk een stukje van de vlog van Jake Paul hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.