Jutta Leerdam schrikt van deze foto van haar gigantische benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een van de meest knappe sporters van het land. Alleen zelf schrikt ze een klein beetje van haar enorme benen.

Ze is misschien wel de knapste schaatsster van Nederland, maar zelf blijft Jutta Leerdam kritisch. Dat moet ook wel, want als je de knapste wilt blijven en de beste in de sportwereld, dan zal je af en toe een beetje kritisch op jezelf moeten zijn. Zo vindt Jutta haar been in deze foto echt veel te groot. Gelukkig ligt het niet aan Jutta zelf, maar aan de camera. De zoomlens die daar op zit zorgt ervoor dat Jutta een gigantisch been lijkt te hebben.

Lees ook: Wauw: Jutta Leerdam laat lijf zien in nieuw schaatspakje

Jutta geniet van luxe etentje in prachtig wit pakje

Of het nu echt aan de lens ligt, of dat Jutta gewoon grote benen heeft blijft een beetje gissen. De prachtige schaatsster is natuurlijk ook dag in, dag uit aan het trainen om aan de top van de sportwereld te blijven. Al die spieren maken je benen natuurlijk ook niet dunner. Maar toch ziet de foto er niet heel gek uit. Misschien dat Jutta gewoon uit voorzorg en vanuit haar eigen kritische houding de opmerking plaatst. Maar toch ziet de prachtige schaatsster er geweldig uit in haar witte pakje. Jutta weet wel hoe ze zichzelf er zo knap mogelijk uit moet laten zien.

Jutta maakt tijd voor een verleidelijke selfie

Natuurlijk is er tussen het eten door ook genoeg tijd om een paar leuke foto’s voor op Instagram te maken. Jutta besluit om het even wat verleidelijker aan te pakken en maakt een zwoele selfie waarbij ze intiem richting de camera kijkt. Jutta betovert hier waarschijnlijk menig man mee. Haar volgers kunnen straks helemaal niet meer zonder Jutta. Zeker niet als ze dit soort charmante foto’s blijft plaatsen. Jutta doet ook haar vestje iets naar beneden, zodat je net iets meer van haar prachtige te zien krijgt. Jutta denkt op die manier graag mee met haar volgers.
Jutta draagt luxe tasje

Omdat Jutta zo’n ongelooflijk knappe vrouw is, zijn er veel merken die met haar willen samenwerken. Dat is goed nieuws voor Jutta, die heeft namelijk dan iets achter de hand, mocht ze ooit willen stoppen met sporten. Het nieuwste merk waar ze een samenwerking mee is aangegaan is Dior. Ze mag een van hun luxe tasjes aanprijzen. En dat doet Jutta toch wel erg goed. Al vraag je jezelf wel af of de aandacht niet een klein beetje teveel naar Jutta gaat, met haar verleidelijke blik en iets te weinig naar het product wat ze probeert aan te prijzen. Voor de foto maakt dat natuurlijk niet uit. En voor Jutta ook niet. Voor haar volgers ook niet, die zijn allang blij met een nieuwe foto van de prachtige blondine. Misschien dat Dior zich nog eens achter hun oren krabt, maar dat is niet Jutta’s probleem. Ondertussen gaat de prachtige sporter gewoon verder met het plaatsen van mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...