Jutta Leerdam neemt afscheid van Instagram met foto van strakste pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam zal de komende tijd veel minder op social media te zien zijn. Maar ze neemt gelukkig afscheid in haar strakste pakje ooit. 

Het schijnt zo te zijn dat sporters hun telefoon niet mee mogen nemen naar de Olympische Winterspelen in China vanwege risico dat de Chinese overheid hen zal luisteren. Hoeveel van die geruchten je daadwerkelijk moet geloven is altijd maar de vraag, maar feit blijft dat Jutta Leerdam vanwege de Spelen even niet op social media te zien zal zijn. In haar voorlopig laatste post onthulde de beeldschone schaatsster haa nieuwe pakje voor op de Olympische Winterspelen. En dat pakje is natuurlijk haar meest aerodynamische, oftewel meest strakke, pakje tot nu toe. Jutta krijgt met haar nieuwe schaatspakje erg veel aandacht van trouwe volgers die haar veel succes wensen op de Olympische Winterspelen. Maar met zo’n goede outfit, moet dat wel lukken.

Lees ook: Jutta Leerdam vastgeketend op winterse foto
Jutta onthuld schaatspakje met een lief sprongetje

Met een lief sprongetje wisselt Jutta haar oude schaatspakje in voor haar nieuwe pakje. En dat ziet er bijzonder goed uit. De schaatswereld heeft met het nieuwe pakje van Jutta weer wat moois om naar uit te kijken. Zelf is de mooiste schaatsster van Nederland ook enorm blij met haar nieuwe kleding. Ze ziet er weer geweldig uit op de baan en kan goed indruk maken op de Olympische Winterspelen met dit aerodynamische pakje. Jutta is dus erg tevreden met haar nieuwe outfit.

Jutta blijft met foto bewijzen dat ze de mooiste sporter van Nederland is

Het is alweer even geleden dat Jutta Leerdam bekroond is met de titel van mooiste sporter van Nederland. En in de tussentijd is ze geen druppel veranderd. Jutta heeft nog steeds hetzelfde beeldschone uiterlijk als destijds. Misschien is Jutta in de tussentijd zelfs een klein beetje mooier geworden. Zelf blijft Jutta bewijzen dat ze de knapste sporter van Nederland is door de meest verleidelijke en aantrekkelijke foto’s van zichzelf te blijven plaatsen. Voorlopig is Jutta ook nog niet door de mooie foto’s van zichzelf heen. En hoewel ze de komende tijd dus iets minder actief zal zijn op haar social media, blijven er genoeg oude foto’s over waar je nog van kan genieten tot Jutta weer terug is.

Videoland komt met documentaire Koen en Jutta – Alles of Niets

Schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij krijgen hun eigen documentaire serie. De serie komt 20 Januari uit en volgt het koppel tijdens de voorbereidingen voor het Olympisch kwalificatietoernooi, het OKT. In drie afleveringen laat Videoland zien hoe Jutta en haar vriend keihard trainen om de kwalificatie te halen. Jutta staat natuurlijk, naast een mooie dame, bekend als een sporter met een fantastische mentaliteit. En dat straalt aan alles af. De documentaire geeft een bijzonder inkijkje in de wereld van Jutta en is voor haar volgers dan ook echt iets dat ze gezien moeten hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...