Home Nieuws Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Dat Jutta Leerdam haar volgers helemaal gek weet te maken is niets nieuws. Met haar bloedhete kiekjes is het zowaar dagelijkse kost! De beeldige blondine verwent ons namelijk regelmatig met de intiemste plaatjes, en wij durven te garanderen dat je hart van ieder kiekje flink sneller gaat kloppen. Om het over haar recente post nog geeneens te hebben! Jutta bewijst namelijk moeiteloos dat ze één van de knapste vrouwen van Nederland is én dat ze niet uit je feed mag ontbreken. Want geloof ons maar, deze foto’s wil je echt niet missen.

Jutta Leerdam maakt Instagram wild met zwoele fotoshoot

Dit zouden namelijk wel eens Jutta Leerdam haar verleidelijkste plaatjes ooit kunnen zijn. Veel heter dan dit wordt het echt niet! Jutta weet namelijk met één stel foto’s heel Instagram in rep en roer te brengen en wij snappen het helemaal. Met zo’n zwoele blik kan het haast niet anders. Het is zowaar een wonder dat je nog verder kan scrollen! Wij hebben in ieder geval moeite om van de kiekjes weg te kijken. En Jutta lijkt ook dondersgoed te weten. Zo kijkt ze met doordringende blik en kleine glimlach verleidelijk naar de camera. Volle rode lippen erbij, en het plaatje is compleet! Logisch toch dat iedereen hier helemaal wild van gaat? Als je zo’n bloedhete vrouw met haar haren ziet spelen kan je natuurlijk niet wegkijken. En dan hebben we het nog geeneens over de tweede foto gehad!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat alles stuiteren tijdens hete workout

Jutta Leerdam verleidt moeiteloos al haar volgers met pose

Want het tweede kiekje van Jutta Leerdam maakt er al helemaal een hete boel van. Jutta zet haar charmes namelijk op standje honderd en trekt alles uit de kast om haar volgers te verleiden. En met dit heerlijke plaatje moet dat zeker lukken. Zo zal ze ongetwijfeld alle hoofden hebben doen draaien. Je zou er zowaar nekpijn voor oplopen! En als zo’n vrouw je dan een verzoek doet kan je alleen maar luisteren, toch? Jutta lijkt namelijk helemaal in de gaten te hebben hoe erg we van haar smullen. En daar geeft ze een heerlijke knipoog naar. Zo schrijft ze namelijk bij de bloedhete foto’s dat ze er graag wat extra parmezaanse kaas bij zou willen. Nou, dat zal ze geen twee keer hoeven vragen!

Lees ook: Video: Het is geen raadsel waarom iedereen achter Jutta Leerdam aan wil schaatsen

Fans gaan wild om Jutta Leerdam in nietsverhullend schaatspakje

En fans van Jutta Leerdam hebben de laatste tijd wel meer om van te genieten. De zomer is namelijk nog geeneens voorbij en Jutta begint weer met het posten van de lekkerste schaatspakjes. En haar outfits lijken zowaar strakker te zijn geworden. Want veel onthullender dan dit kunnen de setjes namelijk niet worden! Het is in ieder geval meteen duidelijk dat Jutta gedurende de zomer niet stilgezeten heeft. Zo pronkt ze met haar enorme pluspunten in het nietsverhullende schaatspakje en spant daarbij haar billen ook nog eens lekker aan. En dan blijft er wel heel weinig aan de verbeelding over! Al snappen wij volledig dat je zo’n figuur aan iedereen wil laten zien. Wij kunnen er allemaal maar enthousiast over zijn!

Mobiele versie afsluiten