Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Fans van Jutta Leerdam zijn door het dolle heen. Ze worden namelijk aan één stuk door blij gemaakt met mooie foto’s op de schaatsbaan. Dat is na het zien van deze shots wel duidelijk! Maar wat haar vriendje Jake Paul daarvan vindt is nog maar af te vragen…

Jutta Leerdam laat alles zien in onthullend schaatspakje

Als topsporter kent Jutta Leerdam natuurlijk alle truucjes van haar vak. En daar blijken heel wat onorthodoxe tips tussen te zitten. Zo blijkt namelijk dat het heel wat uitmaakt wat je onder je schaatspakje hebt. Nou is dat deels natuurlijk wel logisch. Als je letterlijk je brood verdient met razendsnelle rondjes schaatsen moet je zo weinig mogelijk gewicht meedragen, toch? Alles om aerodynamisch te zijn! Toch wist Jutta recent al haar fans te verbijsteren met dit stel kiekjes naast de schaatsbaan. Zo bewijst ze namelijk in één klap onder haar schaatspakje net zo toegewijd te zijn! De enige manier dat Jutta minder kleding had kunnen dragen is als ze niets aan had gehad, dat is wel duidelijk. En daarbij laat ze toch wel heel weinig aan de verbeelding over.

Jutta Leerdam maakt ook fans blij met foto op ijsbaan

En daarbij laat Jutta Leerdam wel héél veel zien aan haar fans. Haar schaatspak verhult sowieso al weinig, maar deze shots geven echt al haar geheimen weer. En dat is zeker niet onopgevallen gebleven! Zo lijkt het dat werkelijk iedere fan er wat over te zeggen heeft. Nou is dat ook heel begrijpelijk. Want geloof ons maar: na het zien van deze kiekjes van Jutta kan jij ook aan weinig anders denken. En die mening delen vele gelukkige volgers. Zo wordt al het harde werk van de topsporter echt de hemel in geprezen in de comments. Iedereen heeft wat over Jutta te zeggen! Je kan namelijk duidelijk zien dat de blondine lange dagen in de sportschool maakt.

Jake Paul loopt helemaal warm van foto’s Jutta Leerdam

Nou, zo lijkt het vriendje van Jutta Leerdam, de wereldbekende boxer Jake Paul, er ook over te denken. Hij kan het namelijk ook niet laten een pittige reactie achter te laten. En wij snappen het helemaal. Het zal je vriendin maar zijn! Dan moet je toch even iedereen eraan herinneren dat ze niet meer op de markt is. Hoe pijnlijk die realisatie ook mag zijn voor haar fans, natuurlijk. En zijn comment kunnen we het ook alleen maar mee eens zijn. Zo weet hij de hele post van Jutta in één reactie samen te vatten. Hij post namelijk een zwetende emoji, compleet met blozende wangetjes. Daar moet je je toch bij aansluiten! Eén ding is namelijk meer dan zeker: Jutta is nou eenmaal prachtig. En dat weten deze foto’s ook moeiteloos te bewijzen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!