Jutta Leerdam laat Jake Paul onder rokje naar binnen kijken in privé-vliegtuig (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jutta Leerdam verleidt Jake Paul en laat hem een kijkje nemen onder haar rokje!

Jake Paul lijkt wel betoverd door de prachtige schaatsster Jutta Leerdam! En in de meest recente post die Jutta op haar Instagram kanaal heeft geplaatst, is dat overduidelijk te merken. Maar niet iedereen is blij met Jake Paul.

Jutta Leerdam laat Jake Paul onder haar rokje kijken

Onze mooie schaatsster Jutta Leerdam heeft recent een post gedeeld, waarbij ze weinig kleding aan heeft en samen met Jake Paul in zijn privévliegtuig zit. Ze draagt namelijk een rokje en een bijpassend topje. De twee tortelduifjes matchen ook nog eens! Op de foto zien we haar vriend, Jake Paul, een kijkje nemen onder Jutta’s rokje. Daarnaast kunnen we in een andere foto uit de reeks zien dat de twee eenmaal uit het vliegtuig, erg close zijn met elkaar. Ze hoeven natuurlijk ook niet vast te zitten in de stoelen! Jake Paul plaatst ook een reactie onder de post waarin hij laat zien dat hij Jutta echt superknap vindt: “You’re perfect I stg.” Dat is wel een lieve reactie van Jake. Klik hier om zelf de foto’s te bekijken!

Jutta-Leerdam-Jake-Paul

Wat zeggen alle fans van Jutta Leerdam?

Er zijn meerdere reacties van fans op de foto’s die Jutta heeft geplaatst. Ze hebben allemaal iets anders te vertellen. Sommige zeggen dat Jutta beter kan doen dan Jake Paul, terwijl anderen zeggen dat Jake Paul niet gaat winnen van Mike Tyson: “She doesn’t know her worth!”, “Tyson’s punching bag”, “Hope you got the private jet waiting to take him to hospital when Tyson’s done with him!” en “I see she has a thang for clowns from the 3rd pic.” Niet iedereen is dus tevreden dat de twee een relatie hebben. Gelukkig zijn er ook genoeg comments op de post die juist laten weten hoe schattig ze de twee wel niet vinden en dat ze het goed vinden dat Jutta zoveel steun krijgt van Jake.

Nog meer zien van Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van het leven van Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier updates van haar schaatscarrière, leuke vakantiekiekjes en beelden met haar vriend Jake Paul. Het is het zeker waard om het even te checken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.