Jutta Leerdam laat bikini spoorloos verdwijnen tussen haar enorme perziken (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is weer in Amerika om bij haar vriendje Jake Paul te zijn en vermaakt gelijk al haar volgers met mooie content.

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam heeft heel de wereld weer in shock gebracht met haar nieuwste video. Daarin is de mooie dame zo gekleed, dat je werkelijk alles kan zien. Ze heeft besloten om een lang stuk onderwater te zwemmen en heeft een wel hele kleine bikini aangetrokken. En die verdwijnt bijna volledig tussen haar mooie vormen. Dat ziet er voor de fans van deze blondine natuurlijk wel weer bijzonder uit. Die krijgen zo een beeld van Jutta te zien, waar ze nog nooit van hebben kunnen dromen. De mooie blondine zet de video van haar minuscule pakje op haar Instagram, zodat al haar fans kunnen genieten van het mooie filmpje. Bekijk hem snel hier!

Jutta Leerdam vermaakt graag haar fans met mooie plaatjes

De prachtige blondine weet wel hoe ze de temperaturen moet opschroeven. Daarvoor trekt ze gewoon een ontzettend heet pakje aan en dan gebeurt de rest vanzelf. Want al haar volgers worden gelijk een stuk warmer bij het zien van de mooie foto’s en video’s van de schaatsster. Of ze nou een doorschijnend jurkje draagt, zoals op de foto hierboven, of een hele kleine bikini, Jutta weet altijd wel iets moois te dragen. Met haar ongelooflijk goede pakjes zorgt ze er voor dat haar fans nooit wat te klagen hebben. En in die warme zon, heeft Jutta daar zelf ook niet zo’n last van. Ze heeft het zo te zien heerlijk naar haar zin.

Jutta Leerdam heeft enorme waterpret

Waar ze normaal gesproken heel snel over het ijs scheurt, is Jutta nu meer van over het water scheuren. Ze vindt het ontzettend fijn om in de buurt van het water te zijn. Dat zie je wel aan de foto’s en video’s die ze online zet. Of ze nu door het water zwemt, of op een jetski door de golven schiet, ze vindt het allemaal ontzettend leuk om te doen. En Jutta zou zichzelf niet zijn, als ze er niet voor koos om haar volgers overal mee naar toe te nemen.

Jutta Leerdam is ontzettend verliefd

De mooie blondine is ontzettend verliefd. En wel op haar vriendje Jake Paul. De Amerikaanse bokser en YouTuber heeft het hart van de Nederlandse schaatsster ruimschoots weten te veroveren. Aangezien ze vrij ver uit elkaar wonen, proberen ze het meeste te maken van de tijd die ze samen kunnen doorbrengen. Dat zie je ook wel aan de foto;s en video’s van de twee. Ze vallen letterlijk in elkaars armen.

Jutta Leerdam neemt het ervan

De schaatsster heeft even een welverdiende pauze ingelast om te kunnen genieten en om even goed te kunnen herstellen. Hierna zal ze waarschijnlijk weer keihard gaan werken aan haar schaatsprestaties, maar voor nu mag ze nog even een beetje rust houden. En dat doet Jutta Leerdam eigenlijk wel veel goeds. De mooie blondine deelt in ieder geval al haar leuke avonturen online, zodat haar fans kunnen meegenieten.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer leuke foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...