Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Schaatsster Jutta Leerdam beleefde onlangs een angstaanjagend moment toen de privéjet van haar vriend, de Amerikaanse bokser en YouTuber Jake Paul, werd geraakt door bliksem. Gelukkig liep het vliegtuig geen schade op en kon de vlucht zonder verdere problemen worden voortgezet. Maar het was wel even schrikken voor de mensen aan boord. Bekijk hier de video!

De beelden zijn nogal angstaanjagend om te zien

De beelden van het incident werden snel verspreid op social media. Het vliegtuig was net opgestegen toen het door een bliksemschicht werd getroffen. Jake Paul zijn reactie liegt er niet om. Hij pakt zijn hond vast en maakt een schietgebedje. Natuurlijk maakte de YouTuber ook even een paar beelden van de gebeurtenis, zodat die later gedeeld konden worden.

Misschien moet Jake Paul zijn hondje een andere naam geven

Ironisch genoeg was Jake’s hond, Thor, ook aan boord van de getroffen privéjet. De naam van de hond, afgeleid van de Noorse god van de donder, maakt de situatie licht ironisch. Fans van Jake Paul maakten snel grappen, waarbij sommigen suggereerden dat Jake misschien een andere naam voor zijn hond had moeten kiezen. De volgende hond kan hij misschien beter Sunny noemen in plaats van Thor, dan trekt hij een mooi zonnetje aan en geen bliksem.

Jake en Jutta reizen de wereld over

Het stelletje reist wat af met de privéjet van Jake Paul. Ze lijken altijd wel onderweg te zijn. Dat is ook niet zo gek. Jutta heeft wedstrijden in Nederland en al haar familie woont daar. En Jake moet voornamelijk in Amerika zijn voor zijn bokswedstrijden. Zo’n vliegtuig biedt dan wel uitkomst. Het zorgt er wel voor dat Jutta voornamelijk in de lucht leeft momenteel. Ze vliegt samen met Jake namelijk continu heen en weer. Als je alle reizen van Jutta wil volgen, moet je even haar Instagram in de gaten houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.