Jutta Leerdam is woedend vanwege deze gefotoshopte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is volledig gepikeerd nadat er een foto opduikt die heel erg is gefotoshopt. De blondine laat duidelijk weten dit niet te kunnen waarderen.

Jutta Leerdam geschokt na heftig bewerkte foto

De afgelopen jaren heeft Jutta Leerdam elk jaar weer een nieuw imago opgebouwd. Het begon ooit met het blonde meisje dat ontzettend goed kan schaatsen met de opvallende zwarte eyeliner. Vervolgens werd Jutta de vriendin van Koen Verweij en kwam ze steeds meer in de spotlights. Dit kwam natuurlijk ook door haar succesvolle deelname aan de Olympische spelen waar ze de ene naar de andere medaille binnen sleepte. Ook is Jutta Leerdam veelvoudig wereldkampioene schaatsen. Hierbij kwam ze dus steeds meer in de media en groeide ze door alle fotoshoots en aandacht uit tot een echte influencer waarbij de mannen en vrouwen aan haar lippen hangen. Nu heeft ze natuurlijk ook sinds een aantal maanden officieel een relatie met de veel besproken Jake Paul. Deze Amerikaanse YouTuber heeft Jutta haar internationale carrière naar een ongekende hoogte gebracht. Toch blijkt er uit onderstaande Instagram foto van Jutta ook een keerzijde te zitten aan alle aandacht.

Jutta Leerdam geschokt na heftig bewerkte foto

Jutta is niet blij met bewerkte foto

Zo plaatst Jutta Leerdam bovenstaande foto met de tekst dat ze deze foto heel bewerkt voorbij zag komen. Ze vraagt uitgebreid aandacht om het feit dat ze wil dat deze bewerkte foto’s en video’s stoppen omdat ze wellicht een onrealistisch beeld scheppen en natuurlijk hartstikke nep zijn. Ook zegt Jutta dat dit erg slecht kan zijn voor jonge meiden.

Jutta Leerdam filmt zichzelf met haar ritsje open

De knappe Jutta Leerdam heeft nu al een fantastische zomer achter de rug. De blondine is van de ene naar de andere bestemming gevlogen in de privé jet van Jake Paul. De thuisbasis van haar vriend is in Miami, maar de twee worden overal ter wereld samen gespot. Toch moet er ook fanatiek getraind worden door Jutta, want voor ze het weet staat het schaatsseizoen alweer voor de deur. En, Jutta zou geen topsportster zijn als ze niet alles wat mogelijk is uit het komende seizoen zou willen slepen. Op onderstaande video is Jutta dan ook niet meer met Jake Paul op vakantie, maar is ze weer op de ijsbaan te vinden. De video is waarschijnlijk gemaakt na het schaatsen want Jutta haar pakje zit naar beneden geritst. Dat zou kunnen betekenen dat het een hete schaatssessie is geweest. Onder de video dat Jutta haar schaatsen uitdoet heeft ze een motiverend muziekje geplaatst.

Lees ook: Video: Wild schuddende Jutta Leerdam laat haar prachtige vormen zien in strak pakje

Jutta Leerdam deelt pittige video tijdens schaatsen

Ondertussen is Jutta Leerdam zo handig geworden als influencer en schaatsster dat ze de twee moeiteloos combineert. Zo is op onderstaande TikTok te zien dat Jutta zichzelf van boven filmt terwijl ze op de ijsbaan staat. Hieronder plaatst Jutta een quote van Kim Kardashian waarin ze vraagt of ze gemist is. Waarschijnlijk duidt Jutta hiermee op de schaatsvideo’s die ze van de winter maakte.

@juttaleerdamBACK ON ICE BBY ❤️‍🔥♬ original sound – kardashianshulu

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!