Jutta Leerdam is woedend vanwege deze gefotoshopte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is volledig gepikeerd nadat er een foto opduikt die heel erg is gefotoshopt. De blondine laat duidelijk weten dit niet te kunnen waarderen.

Jutta Leerdam geschokt na heftig bewerkte foto

De afgelopen jaren heeft Jutta Leerdam elk jaar weer een nieuw imago opgebouwd. Het begon ooit met het blonde meisje dat ontzettend goed kan schaatsen met de opvallende zwarte eyeliner. Vervolgens werd Jutta de vriendin van Koen Verweij en kwam ze steeds meer in de spotlights. Dit kwam natuurlijk ook door haar succesvolle deelname aan de Olympische spelen waar ze de ene naar de andere medaille binnen sleepte. Ook is Jutta Leerdam veelvoudig wereldkampioene schaatsen. Hierbij kwam ze dus steeds meer in de media en groeide ze door alle fotoshoots en aandacht uit tot een echte influencer waarbij de mannen en vrouwen aan haar lippen hangen. Nu heeft ze natuurlijk ook sinds een aantal maanden officieel een relatie met de veel besproken Jake Paul. Deze Amerikaanse YouTuber heeft Jutta haar internationale carrière naar een ongekende hoogte gebracht. Toch blijkt er uit onderstaande Instagram foto van Jutta ook een keerzijde te zitten aan alle aandacht.

Jutta Leerdam geschokt na heftig bewerkte foto

Jutta is niet blij met bewerkte foto

Zo plaatst Jutta Leerdam bovenstaande foto met de tekst dat ze deze foto heel bewerkt voorbij zag komen. Ze vraagt uitgebreid aandacht om het feit dat ze wil dat deze bewerkte foto’s en video’s stoppen omdat ze wellicht een onrealistisch beeld scheppen en natuurlijk hartstikke nep zijn. Ook zegt Jutta dat dit erg slecht kan zijn voor jonge meiden.

Jutta Leerdam filmt zichzelf met haar ritsje open

De knappe Jutta Leerdam heeft nu al een fantastische zomer achter de rug. De blondine is van de ene naar de andere bestemming gevlogen in de privé jet van Jake Paul. De thuisbasis van haar vriend is in Miami, maar de twee worden overal ter wereld samen gespot. Toch moet er ook fanatiek getraind worden door Jutta, want voor ze het weet staat het schaatsseizoen alweer voor de deur. En, Jutta zou geen topsportster zijn als ze niet alles wat mogelijk is uit het komende seizoen zou willen slepen. Op onderstaande video is Jutta dan ook niet meer met Jake Paul op vakantie, maar is ze weer op de ijsbaan te vinden. De video is waarschijnlijk gemaakt na het schaatsen want Jutta haar pakje zit naar beneden geritst. Dat zou kunnen betekenen dat het een hete schaatssessie is geweest. Onder de video dat Jutta haar schaatsen uitdoet heeft ze een motiverend muziekje geplaatst.

Lees ook: Video: Wild schuddende Jutta Leerdam laat haar prachtige vormen zien in strak pakje

Jutta Leerdam deelt pittige video tijdens schaatsen

Ondertussen is Jutta Leerdam zo handig geworden als influencer en schaatsster dat ze de twee moeiteloos combineert. Zo is op onderstaande TikTok te zien dat Jutta zichzelf van boven filmt terwijl ze op de ijsbaan staat. Hieronder plaatst Jutta een quote van Kim Kardashian waarin ze vraagt of ze gemist is. Waarschijnlijk duidt Jutta hiermee op de schaatsvideo’s die ze van de winter maakte.

@juttaleerdamBACK ON ICE BBY ❤️‍🔥♬ original sound – kardashianshulu

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!