Jutta Leerdam deelt vergeten foto’s van bloedhete vakantie met knap zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een aantal oude foto’s weer teruggevonden. En daar maakt ze haar volgers erg blij mee. 

Jutta Leerdam deelt foto’s met zusje

Natuurlijk weet je al dat Jutta Leerdam er geweldig uit ziet. Maar wist je ook al dat haar zusje er echt bijzonder mooi bij loopt. Dat bewijs deelt Jutta zelf op haar Instagram met haar volgers. De knappe blondine heeft namelijk een aantal foto’s terug gevonden van haar en haar zusje op vakantie. En die deelt ze natuurlijk maar al te graag. Want zowel Jutta als haar zusje zien er op de plaatjes echt mooi uit. En dat valt niet te missen. Het is maar een geluk dat Jutta deze plaatjes nog kon redden, want anders had je nu niet kunnen genieten van deze kiekjes.

Jutta en haar zus delen prachtige beelden

De knappe zusjes delen zo te zien meer dan alleen maar een achternaam. Zo zijn beide dames ook nog eens ontzettend knap. En dat merk je wel als je de verlate vakantie foto’s van het duo zo mag zien. En dat zorgt er weer voor dat beide dames echt veel mooier nog op de foto staan. De fans van Jutta zijn het er in ieder geval mee eens, die kijken namelijk hun ogen uit met dit plaatje.

Jutta Leerdam heeft er een soort van zusje bij

De blondine heeft er toch nog een soort van zusje bij gekregen. De schaatsster heeft namelijk sinds kort een eigen beeld in Madame Tussauds staan. En die lijkt als twee druppels water op de sporter. Dat moest Jutta natuurlijk even van dichtbij zien. En dus ging ze op pad naar Madame Tussauds om te zorgen dat ze haar beeld kon inspecteren. Jutta kwam tot de conclusie dat ze er zelf beter uitzag dan haar beeld, maar dat het toch wel een erg goede replica was.

Het is toch wel bijzonder dat iemand de sporter zo goed heeft kunnen namaken. Natuurlijk helpt het dat Jutta zoveel foto’s van zichzelf online heeft staan. Dat zorgt er absoluut voor dat het makkelijker werken is aan haar namaakversie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!