Jutta Leerdam deelt foto met schokkend nieuws: ‘niet kaal’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam, de meest prachtige schaatsster van Nederland komt met een schokkende boodschap. Haar vriend gaat niet kaal. 

Jutta Leerdam zit met een dilemma. Haar vriend laat namelijk zijn haar afknippen voor het goede doel, maar zij vindt dat eigenlijk helemaal niks. Maar hoe vertel je dat aardig? Haar grootste angst is dat de mannen van Radio538, waarvoor haar vriend Koen de actie onderneemt, al zijn haren van zijn hoofd scheren en hij straks kaal eindigt. Daar wil Jutta absoluut een stokje voor steken. Ze stuurt dan ook per foto een bericht naar de mannen van Radio538. Ze knipt zelf met alle liefde de haren van haar vriend kort, maar hij gaat zeker niet kaal. Dat staat ze niet toe.

Lees ook: Jutta Leerdam neemt afscheid van Instagram met foto van strakste pakje ooit

Koen Verweij heeft bijna net zulke lange haren als vriendin Jutta Leerdam

Koen en Jutta zijn ook wel een iconisch duo binnen de schaatswereld. Zo kan je ze meteen herkennen aan hun lange blonde haren. Zowel Koen als Jutta heeft een lang en weelderig kapsel, al zal dat bij Koen wat meer opvallen, omdat het iets minder standaard is bij mannen. Het bijzondere kapsel heeft hem wel de mooiste vrouw op de schaatsbaan opgeleverd. Hopelijk raakt hij haar niet kwijt als hij zijn lange lokken af knipt. Dat zou net een te grote prijs zijn, zelfs voor het goede doel. Nu hoeft Koen zich daar gelukkig nog geen zorgen om te maken. Jutta gaat voorlopig nergens heen. Zolang hij maar niet helemaal kaal gaat. Al zouden de heren van 538 dat natuurlijk wel willen. Dus steekt Jutta daar even een stokje voor. En met Jutta en haar gespierde lichaam wil je absoluut geen ruzie. Dus als Jutta zegt dat Koen niet kaal gaat, dan gaat Koen ook echt niet Kaal. Voor een klein blond vrouwtje heeft Jutta flink wat overwicht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!