Jutta Leerdam deelt foto met schokkend nieuws: ‘niet kaal’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam, de meest prachtige schaatsster van Nederland komt met een schokkende boodschap. Haar vriend gaat niet kaal. 

Jutta Leerdam zit met een dilemma. Haar vriend laat namelijk zijn haar afknippen voor het goede doel, maar zij vindt dat eigenlijk helemaal niks. Maar hoe vertel je dat aardig? Haar grootste angst is dat de mannen van Radio538, waarvoor haar vriend Koen de actie onderneemt, al zijn haren van zijn hoofd scheren en hij straks kaal eindigt. Daar wil Jutta absoluut een stokje voor steken. Ze stuurt dan ook per foto een bericht naar de mannen van Radio538. Ze knipt zelf met alle liefde de haren van haar vriend kort, maar hij gaat zeker niet kaal. Dat staat ze niet toe.

Lees ook: Jutta Leerdam neemt afscheid van Instagram met foto van strakste pakje ooit

Koen Verweij heeft bijna net zulke lange haren als vriendin Jutta Leerdam

Koen en Jutta zijn ook wel een iconisch duo binnen de schaatswereld. Zo kan je ze meteen herkennen aan hun lange blonde haren. Zowel Koen als Jutta heeft een lang en weelderig kapsel, al zal dat bij Koen wat meer opvallen, omdat het iets minder standaard is bij mannen. Het bijzondere kapsel heeft hem wel de mooiste vrouw op de schaatsbaan opgeleverd. Hopelijk raakt hij haar niet kwijt als hij zijn lange lokken af knipt. Dat zou net een te grote prijs zijn, zelfs voor het goede doel. Nu hoeft Koen zich daar gelukkig nog geen zorgen om te maken. Jutta gaat voorlopig nergens heen. Zolang hij maar niet helemaal kaal gaat. Al zouden de heren van 538 dat natuurlijk wel willen. Dus steekt Jutta daar even een stokje voor. En met Jutta en haar gespierde lichaam wil je absoluut geen ruzie. Dus als Jutta zegt dat Koen niet kaal gaat, dan gaat Koen ook echt niet Kaal. Voor een klein blond vrouwtje heeft Jutta flink wat overwicht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..