Jutta Leerdam daagt camera uit in schaatspak op ondeugende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een van de meest ondeugende sporters van Nederland. In haar schaatspakje daagt ze op deze foto op speelse wijze de camera uit. 

Schaatster Jutta Leerdam is naast de meest mooie sporter van Nederland ook nog eens de meest ondeugende. Dat blijkt wel uit een nieuwe foto die van de beeldschone schaatsster is opgedoken. Daarin daagt ze op spannende wijze de camera uit. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuk plaatje op. Voor als je nog niet zo goed een mening had kunnen vormen over Jutta, dan is dat na het zien van deze foto in ieder geval geen probleem meer. Dan kan je haast niet anders dan houden van deze adembenemende sporter. Jutta is namelijk een van de mooiste schepsels die je deze winter gaat aanschouwen. En dan maakt het nog niet eens zo uit of ze haar strakke schaatspakje aan heeft of meer casual kleding. Jutta is in alle gevallen een beeldschone verschijning.

Lees ook: Jutta Leerdam trapt vriend in kruis op agressieve foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta doet het ijs nog smelten met haar hete foto’s

Dat Jutta een prachtige verschijning is om naar te kijken, dat was wel duidelijk. Maar als ze niet oppast, dan smelt ze straks al het ijs van de baan. Dan kan ze ook niet meer laten zien hoe ongelooflijk goed ze is met haar schaatskunsten. Toch zijn er meerdere kanten aan de prachtige Jutta Leerdam. Zo lijkt Jutta altijd erg onschuldig en lief, maar heeft ze ook een hele hete kant, die voornamelijk op foto’s naar boven komt. Die hete kant probeert Jutta niet expres te verbergen, maar hij raakt altijd een beetje ondergesneeuwd, omdat Jutta zich altijd zo lief opstelt. Maar als Jutta dan een hete foto van zichzelf online zet, dan is het meteen raak. Alle ogen zijn dan op haar gevestigd. Jutta weet heel goed de aandacht te pakken en vast te houden. Door juist niet te veel intieme foto’s te plaatsen, maar ze een beetje te spreiden, houdt ze haar volgers geïnteresseerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta is de meest fotogenieke sportvrouw van Nederland

Niet alleen binnen haar eigen schaatswereld is Jutta de mooiste vrouw. Als je alle sportende vrouwen van Nederland in een ruimte zou zetten, dan zou Jutta nog steeds het meeste opvallen. De prachtige blondine heeft dan ook veel om van te houden. Zo is haar glimlach aanstekelijk, die maakt je meteen vrolijk. Haar ogen kunnen zowel heel lief, als extreem ondeugend kijken. En haar lichaam is zowel gespierd, als vrouwelijk. Jutta is met haar uiterlijk de meest fotogenieke sporter van het land. Daarom zijn er ook zoveel goede foto’s van haar te vinden op haar social media kanalen. Jutta houdt er ook van om de camera te pakken en deelt graag vrolijke, lieve, ondeugende en spontane foto’s met de buitenwereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!