Jutta Leerdam daagt camera uit in schaatspak op ondeugende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een van de meest ondeugende sporters van Nederland. In haar schaatspakje daagt ze op deze foto op speelse wijze de camera uit. 

Schaatster Jutta Leerdam is naast de meest mooie sporter van Nederland ook nog eens de meest ondeugende. Dat blijkt wel uit een nieuwe foto die van de beeldschone schaatsster is opgedoken. Daarin daagt ze op spannende wijze de camera uit. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuk plaatje op. Voor als je nog niet zo goed een mening had kunnen vormen over Jutta, dan is dat na het zien van deze foto in ieder geval geen probleem meer. Dan kan je haast niet anders dan houden van deze adembenemende sporter. Jutta is namelijk een van de mooiste schepsels die je deze winter gaat aanschouwen. En dan maakt het nog niet eens zo uit of ze haar strakke schaatspakje aan heeft of meer casual kleding. Jutta is in alle gevallen een beeldschone verschijning.

Lees ook: Jutta Leerdam trapt vriend in kruis op agressieve foto
Jutta doet het ijs nog smelten met haar hete foto’s

Dat Jutta een prachtige verschijning is om naar te kijken, dat was wel duidelijk. Maar als ze niet oppast, dan smelt ze straks al het ijs van de baan. Dan kan ze ook niet meer laten zien hoe ongelooflijk goed ze is met haar schaatskunsten. Toch zijn er meerdere kanten aan de prachtige Jutta Leerdam. Zo lijkt Jutta altijd erg onschuldig en lief, maar heeft ze ook een hele hete kant, die voornamelijk op foto’s naar boven komt. Die hete kant probeert Jutta niet expres te verbergen, maar hij raakt altijd een beetje ondergesneeuwd, omdat Jutta zich altijd zo lief opstelt. Maar als Jutta dan een hete foto van zichzelf online zet, dan is het meteen raak. Alle ogen zijn dan op haar gevestigd. Jutta weet heel goed de aandacht te pakken en vast te houden. Door juist niet te veel foto’s te plaatsen, maar ze een beetje te spreiden, houdt ze haar volgers geïnteresseerd.
Jutta is de meest fotogenieke sportvrouw van Nederland

Niet alleen binnen haar eigen schaatswereld is Jutta de mooiste vrouw. Als je alle sportende vrouwen van Nederland in een ruimte zou zetten, dan zou Jutta nog steeds het meeste opvallen. De prachtige blondine heeft dan ook veel om van te houden. Zo is haar glimlach aanstekelijk, die maakt je meteen vrolijk. Haar ogen kunnen zowel heel lief, als extreem ondeugend kijken. En haar is zowel gespierd, als vrouwelijk. Jutta is met haar uiterlijk de meest fotogenieke sporter van het land. Daarom zijn er ook zoveel goede foto’s van haar te vinden op haar social media kanalen. Jutta houdt er ook van om de camera te pakken en deelt graag vrolijke, lieve, ondeugende en spontane foto’s met de buitenwereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...