Home Nieuws Judith Osborn bladert samen met Wilfred Genee door blad vol aanstootgevende foto’s

Judith Osborn bladert samen met Wilfred Genee door blad vol aanstootgevende foto’s

Judith Osborn laat bij Vandaag Inside haar nieuwste foto’s in het bekendste mannenblad van Nederland zien…

Wilfred Genee slaat weer toe tijdens zijn gesprek met Judith Osborn. De host van Vandaag Inside had wellicht één van de meest besproken dames van het moment aan tafel en kon het niet laten haar het hemd van het lijf te vragen. En gezien haar recente verschijning in het pittigste mannenblad van Nederland werd dat snel al heel interessant!

Wilfred Genee en Judith Osborn vertellen in detail over ontklede fotoshoot

Zo blijkt Wilfred Genee behoorlijk nieuwsgierig te zijn naar de ervaringen van Judith Osborn. En daar valt natuurlijk flink wat te vertellen! Judith staat namelijk in de laatste editie van het pikanste mannenblad en laat daar niets aan de verbeelding over. Logisch dus dat ze ook geen probleem heeft met expliciete details op televisie! Gelukkig ook maar, want Wilfred lijkt er van te smullen. Zo wil hij er werkelijk alles van weten hoe het is om zonder kleding op de voorpagina te staan. “Is dat niet heel raar?”, vraagt hij zich af. Nou, Judith begint meteen al te glimlachen. Mede-gast Arend Jan Boekestijn wil er niet over nadenken, zo gruwt hij ervan! “Daar ben ik veel te verlegen voor!”, grapt hij. Je ziet het al aankomen: Judith gaat helemaal los. Ja, dan had je maar niet zo veel detail moeten vragen, toch?

Judith Osborne spreekt tegen fotoshoot Wilfred Geneee

Al moet Judith Osborn niet te lang nadenken over een soortgelijke fotoshoot van Wilfred Genee of Arend Jan Boekestijn. “Volgens mij mag dat helemaal niet!” En dat valt bij de heren toch echt in het verkeerde keelgat. Er was vroeger toch ook gewoon een blad voor vrouwen? Wellicht dat ze daar in hadden kunnen staan! Judith begint er wat van te stamelen. Al snel blijkt dat de gedurfde ideeën van de heren niet alleen vanwege haar smaak niet door kunnen gaan. Zo zijn er dus kennelijk behoorlijk wat regels waar de shoots zich aan moeten houden! Je mag niet met gordijnen open rondlopen als je geen kleding aanhebt, vertelt Judith. En als Wilfred dat hoort kan hij maar aan één ding denken: René van der Gijp houdt zich verre van aan deze regel, vertelt hij geshockeerd.

Wilfred Genee vertelt ochtendritueel aan Judith Osborn

En dan kunnen Wilfred Genee en Arend Jan Boekestijn het ook niet laten Judith Osborn alle details van hun ochtendrituelen te vertellen! Met zo’n start aan het gesprek weet je het natuurlijk al. Zo vertellen de heren trots dat zij ook regelmatig zonder kleding voor het open raam rondlopen. En dan legt Judith zich er toch maar bij neer. Zo vertelt ze geanimeerd dat zij ook regelmatig onbedekt op haar balkonnetje staat. “Dat blijkt ook niet te mogen!”, verzucht ze. “Schijnt strafbaar te zijn…” Gelukkig kunnen we in het blaadje meer dan genoeg van Judith zien. Wilfred kan het dan ook niet laten even te bladeren. “Belangrijk natuurlijk, om ook op oudere leeftijd trots op jezelf te zijn.” Wilfred lijkt diep onder de indruk te zijn van de plaatjes. Dat belooft wat! Bekijk de rest van het fragment zelf hier.

Bron: Vandaag Inside

Mobiele versie afsluiten