John de Mol haalt Formule 1 naar het open net; Max Verstappen blijft er koeltjes onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: VI

Terwijl fans anticiperen op de baanbrekende zet van de Formule 1 naar het open net, lijkt Max Verstappen onverstoord te blijven onder de opwinding…

Een beslissing die de Formule 1-liefhebbers in vuur en vlam zet. Formule 1 zal binnenkort voor velen toegankelijker worden, echter behoudt Max Verstappen zijn karakteristieke kalmte te midden van deze opschudding!

John de Mol verovert de harten van Formule 1- én voetbalfans!

John de Mol verovert niet alleen de harten van Formule 1-fans, maar ook die van voetballiefhebbers! Met de aankondiging dat SBS9 zal veranderen in Viaplay TV, kunnen kijkers zich verheugen op een mix van Formule 1 en buitenlands voetbal! Hoewel voor de Formule 1 alleen samenvattingen en kwalificaties worden uitgezonden. Dus zonder live races, belooft de zender wel uitgebreide dekking van de Premier League en Bundesliga. Voetbalfans kunnen zich in het bijzonder verheugen op aanstaande zaterdag 6 april om 16:00 uur. Dan maakt Viaplay TV zijn debuut op het open net van SBS. Dit met de live-uitzending van Fulham tegen Newcastle United. Met deze veelbelovende ontwikkelingen lijkt John de Mol zowel de petrolheads als de voetbalfanaten te plezieren, en zijn nieuwe zender lijkt een gevarieerd aanbod te bieden voor sportliefhebbers in Nederland!

Max Verstappen blijft koeltjes onder groot nieuws

Te midden van het tumult over de Formule 1 die naar het open net wordt gebracht, lijkt Max Verstappen onverstoorbaar te blijven! Zelfs terwijl dit baanbrekende nieuws de Formule-1 fans laat schudden, blijft Max Verstappen zijn koele houding behouden. Hoewel sommigen wel stiekem op een reactie van Max hadden gehoopt, lijkt die er voorlopig toch niet te komen. Max is momenteel namelijk aan het genieten van een vakantie! Op de socials is te zien dat hij momenteel op wintersport is met Kelly Piquet. Daarbij denk je al gauw aan Oostenrijk of Frankrijk, maar ze zijn niet zomaar op wintersport, ze zijn in Japan neergestreken! Geef ze is ongelijk.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...