Johan Derksen wil Hélène Hendriks zien omkleden: “Heb John de Mol gemaild”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen is stiekem een beetje een vies mannetje, maar op een aandoenlijke manier. Met Hélène Hendriks wil hij wel een kleedkamer delen. 

Natuurlijk deelt Johan Derksen graag de kleedkamer met  Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is tegenwoordig weer veel te zien bij Vandaag Insidemaar ook als ze er niet is, dan is ze het onderwerp van gesprek. De knappe blondine is namelijk niet weg te denken uit de gedachtes van de drie heren. Dat is ook niet zo vreemd, want Hélène Hendriks is een ongelooflijk knappe vrouw die ook nog eens goed om weet te gaan met de grillen van Johan Derksen en de rest. En dat zorgt ervoor dat Johan wel een zwak heeft ontwikkeld voor Hélène. Hij zou zelfs wel een kleedkamer met haar willen delen voor het programma. Daar heeft de oude bromsnor zelfs John de Mol al over gemaild. Johan heeft blijkbaar erg grootse plannen. Luister maar mee!

Lees ook: Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

Hélène Hendriks heeft nominatie te pakken voor Gouden Telvizier-Ring

Hoewel de knappe presentatrice vaak het onderwerp is van menig schuin grapje, zijn de heren van Vandaag Inside wel erg blij met Hélène Hendriks. Ze vinden het altijd erg fijn als de blondine weer aanschuift aan tafel. Ook zijn ze erg blij en trots dat de knappe blondine genomineerd is voor een Gouden Televizier-Ring award. Dat is natuurlijk wel de kers op de taart voor Hélène haar televisie carrière. De knappe blondine kan het zelf ook maar nauwelijks bevatten en vindt het best wel een eer om genomineerd te zijn voor de prijs. In Oktober gaan we meemaken of Hélène Hendriks ook daadwerkelijk de Televizier-Ring meepakt. Maar het vooruitzicht is in ieder geval goed. Het zou ook enorm terecht zijn als Hélène Hendriks straks de award in ontvangst neemt. Dat heeft ze absoluut verdiend.

Lees ook: Hélène Hendriks hengelt naar Gouden Televizier-Ring met foto in strak jurkje

Zal Hélène Hendriks ingaan op de flirts van Johan Derksen?

Hélène Hendriks en Johan Derksen houden er wel van om af en toe een verkeerde opmerking elkaars kant op te gooien. Maar zou Hélène Hendriks ooit wel eens ingegaan zijn op een van de vele flirts van Johan? Waarschijnlijk niet, maar er bestaat altijd die kleine kans. Ondanks zijn beetje brommerige persoonlijkheid heeft Johan Derksen toch wel charisma. En misschien dat Hélène Hendriks daar ooit wel eens voor gevallen is in al haar jaren bij het programma. Het valt in ieder geval niet te ontkennen dat ze een flinke portie chemie hebben met elkaar. Johan en Hélène zorgen met elkaar altijd voor ontzettend mooie televisie. Daarom mag Hélène Hendriks ook zo vaak terugkomen bij Vandaag Inside. Het levert namelijk altijd onwijs goede televisie op. De knappe blondine weet zich altijd erg goed staande te houden in het programma. En dat is erg fijn om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!