Johan Derksen weet precies waarom Hélène Hendriks Televizier-Ring wint: ‘Optimaal geprofiteerd’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks wordt door de heren van Vandaag Inside op handen gedragen. Waarom Hélène zo scoorde met De Oranjezomer? Johan Derksen weet wat de blondine goed gedaan heeft…

Van Hélène Hendriks zijn we onderhand allemaal fan. En hoe kan het ook anders? Niet alleen verovert de beeldige blondine menig mannenhart met haar charmante glimlach, ook als presentatrice zet ze een behoorlijke prestatie neer. Daar kan je toch geen genoeg van krijgen? Logisch dus ook dat Hélène niet één, maar twee keer genomineerd is voor een Televizier-Ring! En zelfs de heren van Vandaag Inside vinden dat een gegeven. Johan Derksen legt nog één keer uit waarom Hélène favoriet is.

Johan Derksen krijgt geen genoeg van Hélène Hendriks

De heren van Vandaag Inside konden het namelijk niet laten Hélène Hendriks te bespreken tijdens het programma. En daar hadden ze toch flink wat te vertellen, zo vlak voor het Televizier-Ring gala. Zo zijn de heren zeer diep onder de indruk van de knappe presentatrice! Niet iedereen kan namelijk zo’n topprestatie neerzetten met een zomerprogrammaatje. Die zijn normaliter toch wat voor de kleinere visjes, weet presentator Wilfred Genee uit ervaring. Johan Derksen onderstreept die bewering. Ondanks dat het in de zomer vaak moeilijk is om kijkers, en dus ook zieltjes te winnen, heeft Hélène er volgens hem echt alles uit gehaald wat mogelijk was. “Hélène heeft daar wel optimaal van geprofiteerd!”, spreekt hij vol lof. “Zij heeft zichzelf echt neergezet.” Nou, als Johan zó over je te spreken is moet die Televizier Ring haast een inkoppertje zijn. “Ik ga er vanuit dat ze het wint!”, lacht Genee.

Vandaag Inside vol lof over Hélène Hendriks en De Oranjezomer

Hélène Hendriks heeft namelijk alle kansen gepakt, zegt Albert Verlinde. Dan kan het haast niet anders dan dat we op Hélène stemmen, toch? En de beeldige blondine heeft ook nog eens dubbel kans in de prijzen te vallen. Niet alleen is ze namelijk genomineerd met haar razend populaire programma De Oranjezomer, Hélène is ook als presentatietalent aangewezen! Nou, wij zouden het wel weten. En Albert lijkt er ook wel zeker van te zijn. Zo spoort hij mede-gast René van der Gijp aan om Hélène nog even in de spotlight te zetten. “Nog even een kwartiertje oproepen om op De Oranjezomer te stemmen!”, grapt hij. En Wilfred Genee schat het al helemaal hopeloos in voor de andere nominaties. “Er gaan toch niet veel mensen op die andere programma’s stemmen?” Nou, zo simpel lijkt dat niet te liggen. Want over B&B Vol Liefde hebben ze allemaal een mening!

Johan Derksen reageert zéér pittig op B&B Vol Liefde

Zeker Johan Derksen had een venijnige uitspraak over de show. En na al die liefde voor Hélène Hendriks kwam die klap extra hard binnen! De show zelf lijkt hij geeneens zo erg te vinden. Het waren vooral de vrouwelijke deelnemers waarover hij zich vernietigend uitliet! En één in het specifiek kreeg het flink te verduren. Johan begon zijn vlijmscherpe review al met haar te beschrijven als een Franse muts en werd daarna alleen maar harder. Gelukkig konden de rest van de heren er wel om lachen. Maar Johan zijn mening lijkt duidelijk: een reële tegenstander van De Oranjezomer is het niet! En van Hélène al helemaal niet. Al snappen wij dat volkomen. Hélène is natuurlijk onvervangbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!