Jennifer Lopez werkt zich in het zweet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Lopez zweet

J-Lo zag de billen van Suzanne Schulting en dook meteen de sportschool in!

Eigenlijk is het oneerlijk om de billen van een twintigjarige topsporter te vergelijken met die van een 48-jarige vrouw, maar toch lijkt Jennifer Lopez de strijd met Suzanne Schulting aan te willen gaan! We kroonden Suzanne eerder deze week onofficieel tot billenkoningin, waarna Jennifer Lopez heel toevallig meteen de sportschool in dook! Die perfecte billen worden niet vanzelf zo strak!

We zeggen het gewoon nog ’n keer: deze vrouw is 48!

jennifer lopez zweet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!