Jennifer Lawrence toont twee gezichten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Lawrence Sparrow

De ene dag preuts, de volgende dag uitermate lekker!

Tijdens de BAFTA’s, de Britse ‘Oscars’, volgde Jennifer Lawrence nog de dresscode waarmee steun betuigd werd aan de inmiddels beroemde anti-misbruikcampagne. Zwart en niet té uitdagend, zo luidden de instructies. J-Law was echter niet van plan zich de hele week achter zwarte kleding te verstoppen! De volgende dag, tijdens de première van haar nieuwe film Red Sparrow, zag ze er weer ‘gewoon’ uitermate sexy uit! De zwarte jurk had plaatsgemaakt voor een fonkelende gala-outfit met een decolleté om van te smullen. Ook haar kille kapsel en dito gezichtsuitdrukking waren in een wilde krullenbol en gretige glimlach veranderd!

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten