Jennifer Lawrence toont twee gezichten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Lawrence Sparrow

De ene dag preuts, de volgende dag uitermate lekker!

Tijdens de BAFTA’s, de Britse ‘Oscars’, volgde Jennifer Lawrence nog de dresscode waarmee steun betuigd werd aan de inmiddels beroemde anti-misbruikcampagne. Zwart en niet té uitdagend, zo luidden de instructies. J-Law was echter niet van plan zich de hele week achter zwarte kleding te verstoppen! De volgende dag, tijdens de première van haar nieuwe film Red Sparrow, zag ze er weer ‘gewoon’ uitermate sexy uit! De zwarte jurk had plaatsgemaakt voor een fonkelende gala-outfit met een decolleté om van te smullen. Ook haar kille kapsel en dito gezichtsuitdrukking waren in een wilde krullenbol en gretige glimlach veranderd!

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten