Jarige Sylvana IJsselmuiden laat trots haar twee flinke jongens zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden laat met een grote lach haar twee flinke jongens goed zien. Ze noemt ze zelf haar broertjes…

Sylvana IJsselmuiden laat heel blij haar twee grote jongens zien

Het is natuurlijk algemeen bekend dat Sylvana IJsselmuiden er niet heel vies van is om haar twee grote jongens te laten zien. Het zal vast een van de redenen zijn dat de presentatrice zoveel volgers heeft gekregen. Al is het op onderstaande foto lastig te zien over welke twee jongens het precies gaat. Zo schrijft de blondine bij de foto: ”Als je in Friesland deze mooie mannen om je heen hebt, dan heb je geen bodyguards nodig. #trotsebroers”. Hiermee duid Sylvana dus niet op zichzelf maar op haar echte broers uit Friesland. De drie familieleden zien er ontzettend gezellig uit samen. Wat opvalt is dat beide broers lang haar hebben, zouden ze een beetje op Sylvana willen lijken?. Ook dragen de broers van Sylvana flinke mutsen en truien. Je zou dus denken dat het erg koud is, maar Sylvana draagt een wel erg laag topje die helemaal niet warm lijkt te zijn. Bekijk de foto hier op het account van Sylvana.

Sylvana lokt weer eens gedurfde reacties uit

Het lijkt erop dat Sylvana IJsselmuiden iets heel erg leuk vindt wanneer ze een foto op Instagram plaatst. Zo lokt de blondine graag gekke reacties uit door mensen te vragen een caption, of onderschrift te bedenken voor haar foto. Hier komen altijd de meest dwaze reacties uit. Dit keer gaat het dus om de foto van Sylvana met haar broers. Reacties die voorbij komen zijn: ”Mooi gezin van vijf”, ”Mooie jaren 90 kapsels van je broers.. ze zouden zo mee kunnen spelen met Flodder.. net als hun zus.” en ook de reactie: ”Twee flinke jongens hoor.” komt voorbij. Mensen gaan dus helemaal los.

Sylvana IJsselmuiden heel trots op rol in film

Een reactie die Sylvana IJsselmuiden zelf even wil uitlichten over haar foto met de twee broers is de volgende: ”De kameleon op volle kracht met Hielke en Sietse.” Hier wordt Sylvana helemaal wild van want ze heeft zelf een rolletje in de nieuwste film van de Kameleon. De film is al even geleden uit gekomen en heet De Kameleon aan de ketting. Zo speelt Sylvana de blonde meid Femke en daar is ze nog altijd ontzettend trots op. Daarom deelt de blondine een kort fragment uit de film.

Sylvana IJsselmuiden komt op radio door verjaardag

De knappe Sylvana IJsselmuiden mag kaarsjes uitblazen want ze is jarig. Dit viert Sylvana met een hele mooie foto van zichzelf met een lief bijschrift. Zo schrijft de jarige jet dat ze eigenlijk niet zo houdt van in de spotlight staan, wat natuurlijk onverwachts is met haar werk. Om die reden heeft ze niet altijd haar verjaardag gevierd. Toch beseft ze dat hoe ouder ze wordt hoe dankbaarder ze is voor haar leven. Ook is er een soort radiofragmentje gemaakt voor Sylvana, alsof ze op het middagnieuws komt. Hier gaat het over haar verjaardag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!