Jan Versteegh is een gele Lingo-bal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het waren ditmaal niet de onkundige kandidaten of de ‘nog noooit van gehoord’-woorden die het onderwerp van gesprek waren onder de Lingo-kijkende Twitteraars. Nee, ditmaal stonden de gemoederen volledig in het teken van de presentator van het programma zelf. Jan Versteegh zag er volgens de kijkers namelijk uit als een bekend Lingo-element.

Twitter ziet alles

Het was gisteravond hét onderwerp van gesprek onder Lingo-kijkend Nederland op Twitter: het gezicht van Jan Versteegh. Niet omdat de vrouwelijke Twitteraars hem ‘knap’ vonden of ‘hem wel zouden doen’. Nee, ditmaal was het de kleur van zijn gezicht die nogal onvermijdelijk in het oog sprong. Iets wat fanatieke Twitteraar ‘Bartel’ ook niet was ontgaan.

Niet voor het eerst

Dat dit echter niet de eerste keer is dat Jan nogal ‘gelig’ oogt, blijkt wanneer je wat dieper in de Twitterarchieven duikt. Op 29 november 2019 was er namelijk óók al een oplettende kijker, die ietwat verbaasd achterbleef na het aanschouwen van Jans gezicht.

G-E-L-E-B-A-L

Het ‘element’ in kwestie betreft de gele Lingo-bal. Toch wel jammer dat je dit niet aan elkaar schrijft, anders zou het een pareltje van een zeven-letterwoord zijn geweest. Overigens spreken we hier niet over een van die ballen in de grabbelbak. Die zijn rood, groen of blauw.

We hebben het hier over die gele bal, die verschijnt als een letter wél in het woord zit, maar niet op de juiste plek staat. En ja, eerlijk is eerlijk: de voormalig & presentator oogt inderdaad wel ietwat gelig. Zou hier wellicht een reden achter zitten? Zou Jan wél ergens binnen SBS6 thuishoren, maar niet op de plek van Lingo-presentator?

Kan Jan niet beter aan de alcohol gaan?

Zou Jan dan wellicht beter naar een ander SBS-programma kunnen verhuizen? Maar welk programma dan? Misschien dat Chateau Meiland iets voor hem is. Hysterisch uit je dak gaan terwijl je je lever platlegt met liters alcohol, is tenslotte iets wat Jan al heeft geleerd in & .

Tot die tijd zullen we het in ieder geval moeten doen met Jan als ietwat ongemakkelijke Lingo-presentator. Zou ‘ie vanavond ook een geel t-shirtje aan hebben om zijn ‘look’ compleet te maken? We gaan het zien. Één ding is alvast zeker: ons carnavalskostuum is geboren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.