Jake Paul deelt stiekem ‘allerergste’ jeugdfoto van Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een wel erg bijzonder cadeau gekregen, namelijk een herinnering aan een oude en minder geslaagde foto van zichzelf. 

De Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam vierde onlangs haar verjaardag in stijl, samen met de feestelijke decemberdagen. Echter, de festiviteiten namen een onverwachte wending toen haar vriend, de Amerikaanse YouTuber Jake Paul, besloot haar een cadeau uit het verleden te geven.

Jake Paul’s Malle Verjaardagscadeau

In een zet die zowel grappig als vertederend is, deelde Jake Paul een oude foto van Jutta uit haar kindertijd op social media. Volgens Jake is dit de “ergste” jeugdfoto van de schaatsster. Verrassend genoeg leek Jutta het daarmee eens te zijn, wat een golf van amusement teweegbracht onder hun fans. Jutta vond de foto overigens niet heel erg. Ze kon er wel een beetje om lachen. Maar natuurlijk moest de flauwe grap weer van haar eigen vriendje komen.

De oude jeugdfoto van Jutta Leerdam maakt veel los

De gedeelde foto toont een jonge Jutta Leerdam, een moment uit haar vroege jaren vastgelegd. Natuurlijk zijn kinderfoto’s vaak een bron van schaamte en Jutta’s reactie op deze specifieke snapshot suggereert dat zelfs professionele atleten niet immuun zijn voor de gênante kiekjes van vroeger. Maar gelukkig kan ze er uiteindelijk toch wel een beetje om lachen. Dat scheelt, want anders zou Jake Paul de dag na de verjaardag van zijn vriendin al een ruzie aan zijn broek hebben hangen. Dat is natuurlijk niet een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen.

Jutta vindt de foto eigenlijk wel grappig

Ondanks de schaamte omarmde Jutta Leerdam de foto vollledig. Ze reageerde speels op de foto en erkende de ongemakkelijke look van haar jongere jaren. Jutta Leerdam en Jake Paul zijn vaker speels in de weer met elkaar. Grappen en grollen gaan vaak heen en weer. Deze recente speelse uitwisseling bevestigt alleen maar dat het stel ervan houdt om samen te lachen en grappen met elkaar uit te halen. Het is een verfrissende herinnering dat zelfs in de wereld van topsport en social media, het omarmen van het verleden met een glimlach altijd een goed idee is. Jutta krijgt in de comments ook veel lof voor haar sportieve houding ten opzichte van de foto.

Jake Paul en Jutta Leerdam passen zeer goed bij elkaar

Jake en Jutta kunnen flink om elkaar lachen, zijn ontzettend tot elkaar aangetrokken en zijn ook nog eens enorme maatjes van elkaar. Alle ingrediënten van een goede relatie zijn  aanwezig. Het zal dan ook niemand verbazen dat het stel het al ontzettend lang enorm goed met elkaar vol houdt. Ze gaan in ieder geval al langer samen dan mensen voor ogen hadden toen de relatie net begon. Het stelletje weet op een speelse manier elkaar scherp te houden met grappen en grollen en deelt mooie, lieve, maar ook zeker soms een beetje beschamende foto’s en filmpjes van elkaar. In de wereld van de bekende koppels, ziet dit er toch wel uiterst gezond uit. Geen wonder dat het al zo lang goed loopt tussen de schaatsster en de YouTuber.

Meer zien van Jutta Leerdam? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Jutta Leerdam, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heb je namelijk nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.