Jade Anna mist haar nieuwe vriend Kenneth Taylor nu al

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna staat de laatste tijd vooral bekend om haar tumultueuze liefdesleven. Ze is duidelijk klaar om haar volgende hoofdstuk met voetballer Kenneth Taylor te beginnen!

Fans van Jade Anna houden haar liefdesleven de laatste tijd scherp in de gaten. Logisch ook, want daar zijn flinke ontwikkelingen! Zo is het nog maar kort geleden dat de influencer haar definitieve breuk met knipperlichtvriendje Gio Latooy bekend maakte. Toch lijkt Jade Anna zéker niet stilgezeten te hebben. En deze Instagramkiekjes lijken dat te bevestigen!

Jade Anna gekoppeld aan Ajax-middenvelder Kenneth Taylor

Roddelkoningin Yvonne Coldewijer onthulde laatst dat Jade Anna en voetballer Kenneth Taylor een stelletje zijn. “Het gaat al een tijdje rond, maar ik heb het nu door een inside spion persoonlijk bevestigd gekregen: Jade Anna is aan het daten met voetballer Kenneth Taylor”, meldt Yvonne. En als we deze post van Jade Anna zelf mogen geloven zijn de twee al heel intiem! Zo lijkt de beeldige blondine haast niet meer zonder haar nieuwe vriend te kunnen. Jade Anna heeft het namelijk ontzettend koud en met deze pose maakt ze duidelijk: zij kan wel een opwarmertje gebruiken! Je hoort haar nog nét niet om Kenneth Taylor roepen! Jade Anna is natuurlijk een cadeautje om naast je te hebben liggen!

Shirtje van Jade Anna laat alles zien tijdens uitgestrekte sessie

Jade Anna maakt haar volgers blij met wat kijkjes achter de schermen maar laat daarbij wellicht meer zien dan de bedoeling was. Zo lijkt het op het eerste gezicht dat ze romantisch de kerstboom aan het optuigen zijn. Toch lijkt Jade Anna nét een tikkeltje te klein te zijn om bij de top te kunnen. Maar opgeven en haar nieuwe, ongetwijfeld stuk langere, vriend erbij roepen, ho maar! Nee, de blondine rekt zich tot het uiterste voor de foto. En in zo’n klein pyjamaatje blijft er dan natuurlijk weinig voor de verbeelding over. Al hoor je ons natuurlijk verre van klagen.

Is Jade Anna boos op Gio Latooy?

Toch is de relatie tussen Jade Anna en Gio Latooy verre van uit de media verdwenen. Logisch ook, want het stel was natuurlijk echt hét koppel voor de jeugd. Toch zijn er recent wel weer opvallend veel berichten over. Het lijkt namelijk dat er enorme drama tussen Jade Anna en Gio is! En daar moeten fans natuurlijk over bijpraten. Zo was het scherpe volgers opgevallen dat Jade Anna alle social media van zowel Gio als zijn familie ontvolgd heeft! En dat druist regelrecht in tegen de belofte die het stel maakte in hun break-up vlog. Zo zouden ze namelijk gewoon nog bevriend blijven, en ook goed in contact blijven. Alles en iedereen ontvolgen past daar natuurlijk niet echt bij!

Zijn Jade Anna en Gio Latooy aan het rebounden met hun nieuwe liefdes?

Al zou het fans van Jade Anna niets verbazen. Gio Latooy zou namelijk één hele belangrijke regel verbroken hebben na het uitmaken van een jarenlange relatie: hij verscheen binnen enkele weken alweer met een nieuwe meid voor de camera. Officieel mag het dan nog niet zijn, het interessante YouTube-filmpje laat weinig te raden over. En als Gio Latooy een nieuwe liefde heeft in de vorm van de erg op Jade Anna-lijkende Lynn Hermanussen, dan mag Jade Anna natuurlijk ook los. Vandaar dat fans ook opgevallen is dat de relatie tussen Jade Anna en Kenneth Taylor wel héél toevallig juist nú onthuld is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.