Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Jade Anna ging deze week spontaan naar Ibiza en niemand wist waarom en met wie. Natuurlijk hadden veel mensen hun vermoedens, maar nu weten we het zeker! Kenneth Taylor heeft haar meegenomen naar de zon. De voetballer van Ajax is jarig en wilde dat vieren op Ibiza met zijn vriendin. Toch heeft hij aankomend weekend nog de laatste wedstrijd van het seizoen, dus hij zal daar niet lang kunnen blijven. Dat Jade Anna een duidelijke foto zou plaatsen met Kenneth kwam voor iedereen als een grote verassing. Tot nu toe hield ze het altijd achter de schermen met een paar kleine hints. Daarom dachten mensen ook dat de relatie misschien weer uit was gegaan, maar dat blijkt nu zeker niet. Bekijk hieronder zelf de foto!

Jade en Kenneth Kus

Het drukke leven van Jade Anna

Jade Anna plaatst natuurlijk veel op Instagram en laat regelmatig weten dat ze kapot is van de dag. Veel mensen haten hierop. Dit komt omdat ze eigenlijk niet veel anders doet dan naar de sportschool gaan, zichzelf een beetje filmen en soms een afspraak hebben met iemand. Daarnaast gaat ze ook nog eens vaak op vakantie. De knappe influencer is iedere maand onderhand wel ergens anders heen! De ene keer is het gepland en de andere keer is het spontaan even eruit. Andere mensen zullen het toch wel wat zwaarder hebben dan Jade Anna. Maar zij heeft het allemaal zelf voor elkaar gekregen dat ze dit kan doen, en uiteindelijk zou je niet zomaar kunnen beoordelen hoe zwaar het allemaal is.

Meer zien van Jade Anna

Wil je nou meer zien van de mooie Jade Anna? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier updates over haar privéleven, ze maakt prachtige kiekjes van haar vakanties en nog veel meer. Zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!