Jade Anna gaat alvast in pyjama klaarliggen onder kerstboom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Jade Anna worden helemaal warm van deze kerstfoto, en met een goede reden! 

Eén ding is wel duidelijk: Jade Anna van Vliet heeft voor haar volgers geen geheimen! Logisch dus dat ze ons ook allemaal meeneemt in haar voorbereidingen voor de kerstdagen. En nou zou je denken dat daar niet zo veel spannends gebeurt, maar deze verwarmende plaatjes bewijzen moeiteloos het tegendeel!

Jade Anna maakt fans blij met kerstfoto

Zelfs van een kerstboom versieren weet Jade Anna namelijk een spektakel te maken. Je zou het niet denken, maar wij durven te garanderen dat deze plaatjes je aandacht vast zullen houden. En dat ligt dan niet aan de afgeladen kerstboom! Jade Anna schittert namelijk in een leuk setje onder haar kerstboom. De boom versieren moet natuurlijk in de avond met kaarslicht, en dan kan je niet zomaar een jeans aanhebben. Jade Anna maakt er een heel evenement van en weet haar volgers daarmee ook moeiteloos te betoveren. Eén ding is namelijk zeker: deze pyjama is niet gekozen omdat ‘ie zo lekker warm is. Maar Jade Anna mag dan misschien lopen bibberen, deze plaatjes maken haar fans ongetwijfeld lekker warm.

Volgers Jade Anna dolblij met verwarmende foto’s

Jade Anna in dit setje is namelijk echt een cadeautje voor je ogen. De blondine ziet er natuurlijk altijd mooi uit, maar hiermee weet ze zichzelf echt te overtreffen. Fans zijn dan ook dolblij met het kijkje achter de schermen. En dat is natuurlijk ook logisch. Jade Anna maakt lange dagen in de sportschool, en als ze dan graag met haar harde werk wil pronken is dat natuurlijk ook echt om van te watertanden. En dit setje doet al helemaal wonderen! Het dunne stofje laat je echt optimaal genieten van haar verschijning en het shirtje maakt het plaatje compleet. Die had écht niet in een kleiner maatje gekund. Al hoor je ons natuurlijk niet klagen. Hoe meer we zien van Jade Anna hoe beter, toch?

Jade Anna gespot op Schiphol met nieuwe vriend Kenneth Taylor

Van dit soort verwarmende plaatjes ben je natuurlijk snel fan van Jade Anna. Toch moeten we je teleurstellen als je goede hoop had zelf voor wat warmte in haar bed te kunnen zorgen. De publiekelijke split tussen Jade Anna en ex-vriend Gio Latooy mag dan nog niet zo lang geleden zijn, de charmante blondine heeft alweer een nieuwe vriend te pakken. Ajax-middenvelder Kenneth Taylor is de gelukkige winnaar van Jade Anna’s hart. En het stel lijkt ook heel rap heel serieus te worden. Zo bezocht Jade Anna al een paar keer een wedstrijd van de voetbalclub en gaan er geruchten rond dat de eerste paar weekendjes weg al afgevinkt zijn. En als we roddelkanaal Juicechannel mogen geloven kunnen de twijfels helemaal van tafel. Het koppel is namelijk gespot op Schiphol terwijl ze zij-aan-zij naar de gate lopen. Wie weet kunnen we binnenkort wat vakantiekiekjes verwachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!