Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leven van de familie Borsato zit vol met geruchten. Op Instagram besluit Jada Borsato maar eens een boekje open te doen.

Vorige maand mocht Jada Borsato achttien kaarsjes uitblazen voor haar verjaardag. Een feest moment in een redelijk hectische tijd. Over de familie Borsato gaan al tijden de wildste geruchten rond, voornamelijk over het liefdesleven van vader Marco. Het nieuwste gerucht? Jada mocht van papa nooit meedoen aan The Voice.

Lees ook: Is de nieuwe vriendin van Marco Borsato knapper dan zijn exen?

Mocht Jada niet meedoen?

Als het om zingen aankomt, dan valt de appel niet ver van de boom. Jada is een enorm getalenteerde zangeres die al meerdere keren heeft mogen optreden, vaak tijdens concerten van haar vader. Maar sinds vorig jaar heeft ze getekend bij een Amsterdams artiestenbureau en timmert ze hard aan de weg. Daarbij is de achttienjarige een mooie verschijning, wat haar vast ook populair maakt onder het mannelijk publiek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Waarom zat Jada dan nooit in The Voice Kids of The Voice of Holland als ze zo goed kan zingen? Mocht dat dan echt niet, omdat Marco in een van de stoelen zat? Dat vroegen haar Insta-volgers zich in ieder geval af: “Dat je van je vader niet mee mocht doen aan The Voice Kids omdat hij in de jury zat, klopt dat?”

Nooit gewild

Jada zag een deelname aan The Voice nooit zitten. Vanwege papa Marco? Een beetje, maar ze voelde ook wel aan dat de talentenjacht niet haar pad was. “Veel vrienden en kennissen van mij hebben meegedaan aan het programma en ik ben zo ongelofelijk trots op ze, het heeft voor hen iets onwijs moois gebracht, maar voor mij persoonlijk is het niet m’n weg.” Antwoord Jada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Momenteel is Jada druk met school dus zingen heeft voorlopig niet de prioriteit. Zodra ze klaar is met school belooft Jada zich weer vol op de muziek te focussen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!