Jackie Groenen deelt heerlijke vakantiefoto op warm eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen weet met haar nieuwste foto haar volgers wel enorm jaloers te maken. Ze zit namelijk op een tropisch eiland. 

De avonturen van jackie Groenen

Jackie Groenen beleeft de meest wonderbaarlijke avonturen op haar vakantie. Momenteel zit ze op een tropisch eiland waar ze aan het genieten is van de warme zon. Maar Jackie zou Jackie niet zijn als ze haar volgers ook niet even lieten genieten van haar heerlijke outfit. En dat is natuurlijk wel erg fijn. De prachtige voetbalster vindt dat iedereen met dit warme weer iets moet hebben om een beetje van te kunnen genieten. En daarom deelt ze ook zo graag haar leuke foto’s met haar volgers. Die smelten dan om meer weg dan alleen maar de hitte. Maar dat vinden ze helemaal niet erg.
In de mooie omgeving laat Jackie Groenen het beste van zichzelf zien

Jackie Groenen vindt het dus heerlijk om voor de camera te verschijnen. Dat merk je ook wel als je het plaatje van haar ziet hierboven. Daar is Jackie namelijk heerlijk aan het genieten van de warme zon. Ze heeft een strak pakje aangetrokken dat er natuurlijk erg goed uit ziet op de foto. Jack weet wel hoe ze het beste haar fans een beetje blij kan maken op zo’n warme dag en een foto als deze helpt daar absoluut bij.
Jackie Groenen maakt nog even een gek plaatje met haar tong

Natuurlijk heeft de knappe blondine ook nog genoeg spontane en gekke foto’s over om van te kunnen genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke foto van Jackie met haar tong uit haar mond. Het is misschien een klein beetje een brutaal plaatje, maar hij werkt wel heel erg leuk. En zoals je kan zien heeft de blondine het ook op deze foto prima naar haar zin. Met haar tong uit haar mond weet Jackie Groenen iedereen goed te vermaken. En dat vindt de voetbalster natuurlijk ook belangrijk, dat haar volgers het een beetje naar hun zin hebben. Daar plaatst ze namelijk al die leuke foto’s voor.
Toch ziet Jackie Groenen er stiekem het leukste uit in haar voetbaltenue

Ondanks alle mooie pakjes en spannende outfits, ziet Jackie Groenen er misschien nog wel het leukste uit in haar voetbal outfit. De knappe blondine weet die namelijk heel erg goed te dragen. Het is ook moeilijk geworden om Jackie zonder haar voetbalpakje voor te stellen. In haar pakje krijg je nog steeds genoeg mee van het heerlijke van Jackie en zoals je kan zien ziet dat er buitengewoon goed uit. Misschien is het momenteel wel iets te warm voor dat pakje, maar haar fans kunnen niet wachten om haar weer in het sportersoutfitje te kunnen zien stralen. Want Jackie Groenen is het allerleukste op het voetbalveld, maar gelukkig ook daarbuiten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!