Is prachtige zangeres Sterre Koning (20) de nieuwe Emma Heesters?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning is een opkomend talent in Nederland en misschien wel de volgende Emma Heesters. Dit is waarom!

De overeenkomsten tussen Emma Heesters en Sterre Koning

In leeftijd schelen ze zeven jaar: Emma Heesters (27) is al lang niet meer die onschuldige nieuwkomer; inmiddels is ze een échte gevestigde naam in Nederland én over de grens. Sterre Koning (20) komt wat dat betreft net kijken, maar lijkt in een aantal categorieën best veel op Emma! Bewandelt Sterre hetzelfde pad als Emma? Mag je Sterre Koning dan ook stiekem de ‘nieuwe Emma Heesters’ noemen?

Om maar met de deur in huis te vallen: beide dames zijn blond en zien er ongelooflijk goed uit. Daarbij kunnen zowel Sterre als Emma ontzettend goed zingen. Ze komen allebei niet uit de grote stad, maar juist ver weg van de randstad. Emma komt bijvoorbeeld uit een dorpje in Zeeland en Sterre uit Zutphen. Beide zangeressen begonnen hun carrière bij Kinderen voor Kinderen en bouwden allebei hun carrière verder op via YouTube. En ook Sterre Koning verkoopt momenteel volle zalen uit en gaat daarmee in rap tempo Emma Heesters achterna. Dat belooft veel goeds voor Sterre!

Er zijn ook wel verschillen tussen de dames

Sterre Koning heeft bijvoorbeeld nog geen Beste Zangers gedaan. En in dat programma blonk Emma Heesters wel enorm uit. Natuurlijk is de kans groot dat Sterre nog wel een keer gevraagd gaat worden. Sterre Koning heeft ook een andere voorkeur als het op zingen aankomt. Ze zingt vooralsnog alleen in het Engels en Nederlands. Emma Heesters is wat dat betreft nog iets avontuurlijker: ze zingt voor haar fans in India soms zelfs in het Hindi en Bahasa! Toch heeft Sterre Koning ook een flinke streep voor in een andere categorie: acteren! Sterre heeft in tegenstelling tot Emma Heesters al eens een flinke rol in een zéér populaire bioscoopfilm gespeeld: De Tatta’s. Emma Heesters moest het vooralsnog doen met rolletjes in haar eigen videoclips!

De nieuwe single van Sterre Koning

De nieuwste single van Sterre Koning, ‘Fijn om hier te zijn’, is bij haar fans een ontzettende hit. Het nummer is erg persoonlijk voor Sterre, die zelfs bij een psycholoog heeft gelopen om steun te vragen bij een aantal mentale vraagstukken. In haar nummer kan ze alle vragen en problemen die ze ervoer op haar eigen manier vertellen. En dat is natuurlijk wel heel erg waardevol. Ze hoopt dat haar fans het nummer ook erg leuk vinden en er iets aan hebben.

Sterre Koning begon op jonge leeftijd met zingen

Op haar negende begon Sterre Koning al met zingen. Dat is natuurlijk ontzettend jong. Bij Kinderen voor Kinderen ontwikkelde ze haar talent en sindsdien is het erg hart gegaan. Inmiddels doet ze ook acteren en presenteren erbij, omdat ze die dingen gewoon ontzettend leuk vindt om te doen. Online heeft Sterre ook een flink aantal fans verzameld. Ze is daarmee een heuse influencer geworden.

Het liefdesleven van Sterre Koning

Er is nog maar weinig bekend over het liefdesleven van Sterre Koning. Die kant van haar leven probeert Sterre zoveel mogelijk buiten de media te willen houden. Het is dus onduidelijk of Sterre een vriend heeft of niet. Dat geeft de mannen van Nederland natuurlijk wel weer een beetje hoop. Want op die manier kunnen zij dus nog kans maken bij de zangeres. Dit is trouwens ook iets waarin ze verschilt van Emma Heesters. Die had namelijk jaren een moeizame relatie met voetballer Wesley Hoedt, die nogal veel vreemdging. En dat bereikte om de haverklap de media. Ondanks dat ze veel op elkaar lijken, zijn er dus ook veel verschillen tussen Emma Heesters en Sterre Koning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!