Is Noa Vahle de nieuwe Hélène Hendriks?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft de weg vrijgemaakt voor nóg meer vrouwen in de voetballerij! De Bredase presentatrice is zeer populair bij de mannelijke voetballiefhebber, iets wat natuurlijk ook is opgevallen bij sportzenders ESPN, RTL7 en Veronica. Logisch dus dat steeds meer jonge vrouwen zich tegenwoordig aan de sportjournalistiek wagen. Zo staat Noa Vahle, de dochter Linda de Mol, al aan de deur te kloppen…

Noah Vahle gaat Hélène Hendriks achterna

De pas 21-jarige Noa Vahle draait stiekem al een tijdje achter de schermen mee bij voetbalprogramma’s. Bij een volgende stap, zeker als ze vóór de camera’s terecht wil komen, kan ze genoeg van Hélène Hendriks leren. Sterker nog, de twee schijnen stiekem al regelmatig samen te werken! De blonde presentatrice vindt Noa een talent, en geeft haar alvast een belangrijke tip mee: “Blijf te allen tijde jezelf. Dat je goed voorbereid moet zijn weet iedereen, maar je moet ook pure liefde en interesse hebben in de sport. Dat zie ik bij haar terug, zeker als we samenwerken bij de Champions League. Ze is altijd goed op de hoogte en voorzien van informatie. Wat dat betreft zit het wel goed.” In Shownieuws onthulde Marije Knevel al: “Wat dus heel leuk is: Noa wérkt dus al bij Veronica Inside. Dat doet ze drie dagen per week en ondertussen doet ze haar studio. Ze werkt gewoon keihard om dus de nieuwe Hélène te worden. Dat vind ik heel cool.”

Lees ook: De mooiste foto’s van Hélène Hendriks: hockeymeisje met balgevoel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle op cover van LINDA

De 21-jarige Noa Vahle (ze gebruikt de achternaam van haar vader Sander Vahle) siert deze maand op de cover van het tijdschrift van haar moeder Linda de Mol. Er wordt haar een grote toekomst voorspeld: Noa tekende twee jaar geleden al haar eerste mediacontract, bij BNNVARA. In gesprek met LINDA laat Noa Vahle weten dat ze een carrière als sportverslaggeefster bij Talpa ambieert. “Ik werk momenteel in de sportjournalistiek als redacteur. Ik vind sport echt fantastisch, vooral voetbal. Uiteindelijk zou ik wel heel graag verslaggever willen worden”. Verder vertelt ze openhartig hoe het is om zo’n bekende televisievrouw als moeder te hebben en blikt ze terug op de scheiding van haar ouders.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...