Is Noa Vahle de nieuwe Hélène Hendriks?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft de weg vrijgemaakt voor nóg meer vrouwen in de voetballerij! De Bredase presentatrice is zeer populair bij de mannelijke voetballiefhebber, iets wat natuurlijk ook is opgevallen bij sportzenders ESPN, RTL7 en Veronica. Logisch dus dat steeds meer jonge vrouwen zich tegenwoordig aan de sportjournalistiek wagen. Zo staat Noa Vahle, de dochter Linda de Mol, al aan de deur te kloppen…

Noah Vahle gaat Hélène Hendriks achterna

De pas 21-jarige Noa Vahle draait stiekem al een tijdje achter de schermen mee bij voetbalprogramma’s. Bij een volgende stap, zeker als ze vóór de camera’s terecht wil komen, kan ze genoeg van Hélène Hendriks leren. Sterker nog, de twee schijnen stiekem al regelmatig samen te werken! De blonde presentatrice vindt Noa een talent, en geeft haar alvast een belangrijke tip mee: “Blijf te allen tijde jezelf. Dat je goed voorbereid moet zijn weet iedereen, maar je moet ook pure liefde en interesse hebben in de sport. Dat zie ik bij haar terug, zeker als we samenwerken bij de Champions League. Ze is altijd goed op de hoogte en voorzien van informatie. Wat dat betreft zit het wel goed.” In Shownieuws onthulde Marije Knevel al: “Wat dus heel leuk is: Noa wérkt dus al bij Veronica Inside. Dat doet ze drie dagen per week en ondertussen doet ze haar studio. Ze werkt gewoon keihard om dus de nieuwe Hélène te worden. Dat vind ik heel cool.”

Lees ook: De mooiste foto’s van Hélène Hendriks: hockeymeisje met balgevoel

Noa Vahle op cover van LINDA

De 21-jarige Noa Vahle (ze gebruikt de achternaam van haar vader Sander Vahle) siert deze maand op de cover van het tijdschrift van haar moeder Linda de Mol. Er wordt haar een grote toekomst voorspeld: Noa tekende twee jaar geleden al haar eerste mediacontract, bij BNNVARA. In gesprek met LINDA laat Noa Vahle weten dat ze een carrière als sportverslaggeefster bij Talpa ambieert. “Ik werk momenteel in de sportjournalistiek als redacteur. Ik vind sport echt fantastisch, vooral voetbal. Uiteindelijk zou ik wel heel graag verslaggever willen worden”. Verder vertelt ze openhartig hoe het is om zo’n bekende televisievrouw als moeder te hebben en blikt ze terug op de scheiding van haar ouders.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...