Irritante zusjes zorgen voor ophef Steenrijk, Straatarm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ophef over irritante zusjes Steenrijk, Straatarm

In het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm kruipen twee gezinnen één week lang in de huid van de ander. En ja, dat dit programma vaak spraakmakende beelden met zich meebrengt, mocht geen verrassing heten. Tijdens de uitzending van gisteren werd de term ‘spraakmakend’ echter naar een nieuwe dimensie getild.

De twee blonde zusjes uit Amsterdam

In de aflevering van gisteren bestond het ‘rijke’ gezin uit de twee blonde zusjes Natasha en Bianca. De twee blondines wonen samen in een peperduur penthouse in Amsterdam. En, waar normaal gesproken de manier van leven van de rijke gezinnen voor geschokte kijkers zorgt, zat de vork tijdens de aflevering van gisteren toch even anders in de steel. Kijkers stoorden zich namelijk hoofdzakelijk aan de ‘mentaliteit’ van de zusjes. En we moeten toegeven: ons avondeten kwam ook meerdere malen omhoog.

Overmatig Engels taalgebruik

Een van die dingen, die ervoor zorgden dat heel SBS6-kijkend Nederland braak-neigingen kreeg, was het overmatig Engels taalgebruik van de dames. Zo waren de dames erg dankbaar voor de ‘opportunity’ die ze gekregen hadden, en waren de talenten van de dames naar eigen zeggen ‘limitless’. Bovendien waren de snobistische zusjes ook erg ‘excited’ dat ze een weekje mochten ruilen met het andere gezin. Ja, dat vonden de meeste kijkers nogal ‘blood irritant’.

Iéts te positief

En, alsof dat nog niet genoeg was, werden de kijkers geconfronteerd met nóg meer ellende, bestaande uit de onverwoestbare positieve instelling van de Amsterdamse zusjes. Zo vertelden beide dames in complete naïviteit, dat ze elke avond op een briefje schreven waar ze dankbaar voor waren. Gelukkig voor de dames hoef je geen genie te zijn om het woord ‘Papa’ te spellen.

Is dit een aflevering van Koefnoen?

Na het zien van deze traumatiserende aflevering bleven de meeste kijkers op zijn zachtst gezegd ietwat verbijsterd achter. We waren inmiddels wel wat gewend, maar deze dames? We konden ons niet voorstellen dat het mogelijk is om werkelijk zo snobistisch, naïef én hersenloos te zijn. Dit moést wel een stunt zijn. En, na wat hersenkrakend denkwerk achterhaalden we de waarheid. Het kan niet anders, dan dat alle SBS6-kijkers gisteravond getuige zijn geweest van de eerste aflevering van sketch-serie Koefnoen bij SBS6. Nou John de Mol, we moeten het eerlijk toegeven: ons had je in ieder geval flink te pakken.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten