Inge Schrama eindelijk weer terug met foto van vreemde figuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaja, daar is ze weer. Voormalig GTST actrice Inge Schrama. Helaas niet met een nieuwe foto, maar wel met een story op haar Instagram. 

Er zijn vele mysteries rondom Inge Schrama. Wat was precies de reden dat ze stopte met Goede Tijden, Slechte Tijden? Waarom heb je al zo lang niks van haar gehoord? En is het nu Inge of Ingmar? En tussen al die vragen wordt er nog eventjes een aan toegevoegd. Want wat zijn precies de vreemde figuren die Inge deelt op haar Instagram story?

Lees ook: Vier redenen waarom Inge Schrama een goede kandidaat voor Wie Is De Mol is

Wat voor vreemde figuurtjes deelt Inge nu weer?

Na een lange radiostilte besluit Inge om weer eens een keer van zich te laten horen. Alleen niet in de vorm die je misschien zou verwachten. In plaats van een leuke post over hoe het nu met haar is, of een spontane foto van zichzelf of haar gezinnetje, deelt Inge een foto van vreemde figuurtjes. Niemand weet eigenlijk waarom. Zo te zien gaat het om kinderspeelgoed, maar waarom Inge dat plotseling deelt op haar Instagram is een beetje een raadsel. Inge heeft twee kinderen met haar vriend Daniël Samkalden, namelijk een dochter geboren in 2013 en een zoon geboren in 2016. Die zijn net te oud voor dit speelgoed zou je denken. Heeft Inge dan geholpen met het ontwerpen? Is het speelgoed van een vriendin van haar? Of speelt er misschien iets heel anders?

Is Inge Schrama weer zwanger?

Zou het kunnen dat Inge op zoek is naar nieuw kinderspeelgoed, omdat er een nieuw kindje aan zit te komen? Het lijkt een erg logische gedachte, al is er nog weinig bewijsmateriaal voor natuurlijk. Inge is lange tijd uit het publieke oog geweest en wilde toen ze stopte met acteren meer tijd steken in haar gezin. De timing lijkt ook goed voor een derde kindje. Inge haar andere kinderen verschillen drie jaar. Als Inge er nog een kindje zou willen, dan moet dat wel nu, anders dan wordt het verschil met haar andere kinderen in leeftijd wel erg groot. Wees dus niet verbaasd als Inge binnenkort een foto deelt van een grote buik. het zou voor Inge wel een leuk kerstcadeautje zijn.

Inge kan wel wennen aan ‘saaie’ leven

Waar de meeste mensen het hartstikke leuk zouden vinden om elke dag op set te staan als actrice en hun ‘saaie’ leventje achter zich te laten, heeft Inge juist de tegenovergestelde droom. Zij spendeert liever haar tijd met zorgen voor haar gezinnetje en blijft weg uit het publieke oog. Inge vindt het juist heel prettig om een meer saai leven te leiden. Dat is niet heel gek, als je bedenkt dat acteren haar een serieuze burn-out heeft bezorgd. Inge lijkt dus enorm tevreden en gelukkig met haar simpele bestaan. Wel raakt ze steeds comfortabeler met updates op social media. Dus wie weet kan je binnenkort weer genieten van de mooiste foto’s van Inge Schrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I. (@ingk__)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!