Influencer Nina Warink draagt zeer weinig onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Influencer Nina Warink laat nieuwe foto’s zien waarin ze zeer weinig draagt onder een openhangend jasje. Als dat niet voor meer verkoop gaat zorgen…

Ondertussen is al wel jarenlang duidelijk dat de knappe Nina Warink niet meer alleen de vriendin van Kalvijn is. Zo is de bekende YouTuber Kelvin Boerma al jarenlang een hit op online media. Kalvijn komt uit Groningen en daar heeft hij ook zijn huidige vriendin Nina Warink leren kennen. Ondertussen zijn de twee al zo lang samen, dat ze zelfs verloofd zijn. Nu is Kalvijn niet meer de enige met duizenden volgers, want Nina is ook razend populair op social media. Dat is ook niet heel gek, want de brunette is ontzettend knap én heeft nog meer in haar mars.

Nina Warink trots op nieuw kookboek in spannende outfit

Zo is Nina Warink niet enkel een influencer die knap op de foto staat, maar ook nog eens een goede keukenprinses. De brunette vindt het duidelijk heerlijk om in de keuken te staan, en heel veel verschillende recepten uit te proberen. Hier mag Kalvijn dus wederom van geluk spreken met zo’n vriendin. Nu heeft Nina al een aantal kookboeken uitgebreid, en deze doen het erg goed. Daarom is er nu weer een nieuw kookboek uitgebracht door Nina, genaamd Tafelen. Hiervoor heeft Nina heel veel fotoshoots gedaan voor alle recepten, en foto’s van zichzelf. Het eten ziet er heerlijk uit, maar Nina ook. Zo is de brunette niet voor de meest casual optie gegaan en zijn de foto’s heel erg . Er is te zien dat Nina een openhangend jasje aan heeft met daaronder een wit topje. Deze is niet erg verhullend.

Nina Warink fotoshoot openhangend jasje

Nina Warink een van de genodigden op privé bruiloft Suzan en Freek

Er zitten zo zijn voordelen aan een bekend influencerkoppel zijn. Zo hebben Kalvijn en Nina Warink al een hele hoop bekenden kennissen en vrienden opgebouwd in de afgelopen jaren. Dat is ook niet gek, want deze mensen komen vaak op dezelfde evenementen en feestjes. Nu waren Nina en Kalvijn wederom voor een erg bijzondere gelegenheid uitgenodigd. Dit keer geen influencer evenement, maar een bruiloft van een wel heel bekend koppel. Zo trouwde zangduo Suzan & Freek in het geheim met elkaar. Hierna volgde allerlei foto’s van deze geweldige bruiloft, waar Nina en Kalvijn aanwezig mochten zijn. Zo zijn foto’s te zien dat ze samen met Snelle, Suzan & Freek poseren in een fotohokje. Ook staat Kalvijn half kussend met Freek op de foto. Het ziet eruit als een hele geslaagde avond.

Nina Warink deelt selfie vanuit bijzondere plek

Bezig bijtje Nina Warink is maar druk met alle afspraken en balletjes die ze hoog moet houden. Op onderstaande foto is een toiletselfie te zien van de brunette. Deze is gemaakt vanuit de studio van Dag en Nacht media, waar ze podcasts opnemen. Zo maakt Nina Warink samen met haar verloofde Kalvijn een podcast genaamd Kibbelen. Ook maakt Nina een podcast genaamd Vrijmibo met haar vriendinnen Iris Enthoven en Sophie Milzink.

Nina Warink deelt wc-selfie

Bron: Instagram 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!