Influencer Lies Zhara trekt strakke pakjes aan en laat haar twee talenten bijna ontsnappen (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara trekt erg strakke pakjes aan tijdens haar shopblog. Ze zitten zo strak dat haar twee talenten bijna ontsnappen!

Influencer Lies Zhara heeft even lekker geshopt en heeft veel foto’s hiervan gemaakt voor op Instagram en Snapchat. Ze heeft in de foto ook laten weten dat ze naar een feest gaat met een thema en dat ze daarom alle strakke pakjes aan het passen is. De blondine laat ook echt alle mooie pakjes zien die ze aan past, en het thema is dan ook overduidelijk te zien! Want alles wat ze past is knalroze. Er zit wel genoeg tussen wat haar goed zou staan. Maar sommigen zijn toch wel een stuk beter dan de rest. Haar twee pluspunten ontsnappen bijna bij een stel pakjes en dat vinden de mannen zeker niet erg om te zien. Lies Zhara houdt er wel vaker van om haar talenten te laten zien, dus mis het deze keer in ieder geval niet!

Lies Zhara foto cheat

Het leven van Lies Zhara

Het leven van een influencer lijkt misschien wel fijn te zijn. Naast dat Lies Zhara alleen foto’s op Instagram plaatst, wordt ze natuurlijk gesponsord. Hierdoor worden er bijvoorbeeld producten naar haar toe gestuurd, waarmee ze dan op de foto moet om het te promoten. Ze zal hieraan geld verdienen, of misschien iets anders afgesproken hebben. Zoals vakanties! Bedrijven geven haar zo nu en dan een reis naar een mooi land als de blondine het product genoeg heeft gepromoot. Dit werkt natuurlijk naast Instagram hetzelfde voor TikTok en misschien zelfs voor Snapchat. Ook zit de knappe influencer sinds een jaartje op Twitch. Dit is een streamingplatform waar je alles op kan doen. Zoals gamen, maar ook gewoon chatten met de kijkers. Hierop kan gedoneerd én geabonneerd worden. De abonnementen zijn toch een vast inkomen per maand en donaties kunnen ook flink oplopen in een stream.

Wil je meer zien van Lies Zhara?

Wil je nou meer zien van Lies Zhara en alles op de voet volgen? Kijk dan even op haar Instagrampagina! Hierop laat ze vaak zien wat ze op het moment aan het doen is en er komen ook genoeg andere beelden langs die mooi zijn voor het mannelijk oog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...