Influencer Lies Zhara maakt zich nat van beneden onder piepkleine douche

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Lies Zhara geeft haar volgers een cadeautje. Ze deelt een moment wanneer ze helemaal nat is en onder een kleine douche staat!

Onze bekende influencer Lies Zhara weet ervoor te zorgen dat iedereen even goed naar haar kijkt! Ze deelt namelijk een enorm privé moment uit haar leven. Het blijkt zo maar dat de blondine echt geen angsten heeft om zulke beelden met iedereen te delen!

Lies Zhara staat kletsnat onder een piepkleine douche

Onze prachtige blondine, Lies Zhara, heeft een perfect beeld van zichzelf laten zien. Ze verwent hier natuurlijk al haar volgers hartstikke goed mee! Ze deelt namelijk in haar Instagram verhaal een moment van wanneer ze onder de douche staat. Lies is dan ook kletsnat en je kan veel van de blondine bekijken omdat ze dus geen kleding draagt! Haar vormen zijn daardoor extra goed te bekijken. Ook is er iets opvallends aan het beeld. Ze staat namelijk wel onder een enorm kleine douche! Het hokje waar ze in aan het douchen is lijkt wel veel te klein voor de influencer en ook de douchekop is piepklein.

Mensen vragen zich zo natuurlijk af of ze zo wel fijn kan douchen en natuurlijk zouden sommige volgers van de blondine het ook echt niet erg vinden om hun grotere douche een momentje af te staan aan de prachtige blondine! Dan zou ze in ieder geval wel even goed kunnen douchen.

Bekijk hieronder de foto die Lies heeft geplaatst zelf eventjes goed!

Influencer Lies Zhara maakt zich nat van beneden onder piepkleine douche

Nog meer zien van Lies Zhara kan op Instagram

Lies Zhara plaats nog veel meer leuke momenten op haar Instagramkanaal. Zoals wanneer ze samen met haar vriend Sean Demmers wat leuks doet, hoe het met haar gaat en wat ze allemaal doet in het dagelijkse leven. Er is dus genoeg leuke content te bekijken van de blondine! Daarom is het het ook zeker waard om snel even een kijkje te nemen op haar Instagramkanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...