Influencer Lies Zhara laat vriend eindelijk achterop komen voor keihard ritje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara is een vrijgevochten dame. Ze draagt, zegt en rijdt wat ze wilt. Haar wagenpark bevat een enorme hummer-achtige truck, maar ook een razendsnelle motor. Haar vriend Sean mocht eindelijk een keertje mee-hobbelen!

Lies Zhara heeft een hele mooie motor, maar die moet je dan ook weleens gebruiken. Dat doet de influencer niet heel veel, maar nu het wat lekkerder weer wordt in Nederland zal de motor vaker tevoorschijn komen. Op het verhaal van Lies Zhara laat ze een filmpje zien dat ze erop heeft gezeten. Maar deze keer niet alleen. Haar vriend Sean Demmers had nog nooit bij haar achterop gezeten. Vandaar dat hij voor het eerst een keihard ritje kreeg van Lies. En keihard is er nog niks bij. Ze reden erg hard over een lege weg en gelukkig ging het niet fout. Op deze snelheid had het al heel anders kunnen aflopen.

Bekijk het harde ritje hier!

Lies Zhara Sean hard ritje

Het leven van Lies Zhara

Het leven van een influencer lijkt meestal wel leuk. Naast dat Lies Zhara alleen foto’s op Instagram plaatst, wordt ze natuurlijk gesponsord. Hierdoor worden er bijvoorbeeld producten naar haar toe gestuurd, waarmee ze dan op de foto moet om het te promoten. Ze zal hieraan geld verdienen, of misschien iets anders afgesproken hebben. Zoals vakanties! Bedrijven geven haar zo nu en dan een reis naar een mooi land als de blondine het product genoeg heeft gepromoot. Dit werkt natuurlijk naast Instagram hetzelfde voor TikTok en misschien zelfs voor Snapchat. Zo komt Lies dus in ieder geval goed rond in haar leven zonder dat ze zich heel erg druk hoeft te maken.

Wil je meer zien van Lies Zhara?

Wil je nou meer zien van Lies Zhara en alles op de voet volgen? Kijk dan even op haar Instagrampagina! Hierop laat ze vaak zien wat ze op het moment aan het doen is en er komen ook genoeg andere beelden langs die mooi zijn voor het mannelijk oog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!