Influencer Jade Anna laat veel onbedekt op heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna weet haar fans helemaal gek te maken met dit speelse plaatje!

Als Instagram-koningin weet Jade Anna natuurlijk hoe ze de aandacht moet trekken. Ze is niet voor niets één van de bekendste influencers van Nederland! Nee, Jade Anna weet welke talenten ze in huis heeft. En natuurlijk ook precies hoe ze daar gebruik van moet maken! Want met deze foto’s weet ze haar fans tot het uiterste te drijven.

Fans Jade Anna worden wild van speelse fotoshoot

We zijn natuurlijk flink wat gewend van Jade Anna. De beeldschone influencer verwent ons wel vaker met haar foto’s, en ook mooie outfits zijn niets nieuws. Je zou dan ook denken dat je iets van tolerantie ontwikkelt, toch? Nou, Jade Anna weet met één foto te bewijzen dat ze altijd je hart sneller kan laten kloppen. Zo wist ze haar fans recent nog helemaal gek te krijgen met een speelse fotoshoot. Met nét genoeg van haar figuur onbedekt poseerde ze voor de camera. En daarbij trok ze echt alles uit de kast, want deze blik zal menig mannenhart in overdrive sturen. Wij hebben zowaar moeite met wegkijken van de plaatjes!

Jade Anna verleidt iedereen met outfit

Zo pronkt Jade Anna met haar verschijning na hard werken in de sportschool . Nou weet ze dat op de kiekjes nog redelijk strategisch te bedekken. Een mooie pose hier, een afleidende blik daar. Het zou je haast niet opvallen dat Jade Anna met maar een half shirtje in de gang staat te poseren! Gelukkig is dat bij een tweede keer kijken meer dan duidelijk. Want al deze foto’s van Jade Anna’s figuur wil je echt niet missen, geloof ons maar! In een uitgesneden topje pronkt de influencer met haar strakke verschijning. Ook haar onbedekte middenrif moet er aan geloven, want Jade spant alles aan. En dan hebben we het nog niet eens over haar broek gehad! Bekijk de post zelf hier.

Volgers Jade Anna struikelen over opvallend oeps-momentje op Instagram

Toch trekt de pose van Jade Anna niet per se de meeste aandacht in de kiekjes. En dat zegt wat, natuurlijk! Want van deze show kunnen wij amper wegkijken. Nee, op Instagram valt fans toch heel wat anders op. En dit oeps-momentje zal zeker niet met opzet zijn geweest! Jade Anna maakte namelijk een Engelse spelfout in haar caption van de foto. En omdat we natuurlijk allemaal gewend zijn alle details van Jade Anna’s plaatjes te bekijken is dat zeker opgevallen. Zo struikelt een aanzienlijk deel van haar fans over de taalflater. Zo zou de blondine “don’t” gebruikt hebben, waar volgens haar fans “doesn’t” had moeten staan. Het is maar waar je aandacht naar uit gaat!

Jade Anna zet Instagram in vuur en vlam

De Instagram van Jade Anna wordt natuurlijk wel vaker kritisch bekeken. Met zoveel heerlijke details om van te smullen wil je natuurlijk niets missen! En dan zijn er ook nog eens héél wat kiekjes om van te watertanden. Werkelijk, de Instagram van Jade Anna is een cadeautje voor menig mannenhart. Geen wonder dat ze al ruim een miljoen volgers heeft! Wij hebben er alle begrip voor. Al helemaal na het zien van deze plaatjes. Bekijk haar Instagram zelf hier.

Bron: Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!