Influencer Jade Anna is totaal vermoeid na wilde avond: “Ben echt gesloopt”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna van Vliet heeft een nieuwe update gedeeld met haar fans en daarin laat ze weten helemaal op te zijn.

Jade Anna had een ontzettend drukke dag, maar wist wel haar volgers de hele dag betrokken te houden bij alles wat ze deed. Dat is natuurlijk vrij bijzonder. Want zelfs op een drukke dag wil Jade Anna alles met haar volgers delen. En dus nam ze hen mee op reis! Het begon ’s ochtends allemaal met het uitlaten van de hond. 

Jade Anna terug haar bed in

Dan kan je denken, na het uitlaten van de hond gaat Jade Anna weer lekker terug haar bed in. Maar dat lag net even anders. De mooie influencer moest alleen dezelfde dag een paspoort aanvragen. En bij een paspoort horen natuurlijk pasfoto’s. Alleen met die gapende blik werd het voor Jade Anna nogal lastig om goede pasfoto’s te krijgen. De mooie influencer wist het toch voor elkaar te krijgen en liet haar volgers gelijk even het nieuwe resultaat zien.

Jade Anna mocht op een speciaal diner

Natuurlijk zat de dag er voor Jade Anna nog niet op. Ze mocht namelijk een speciaal diner eten, wel een beetje vroeg, maar dat vond ze niet erg. En natuurlijk moest er van alles een goede foto of een filmpje gemaakt worden. Jade Anna wist met haar mooie foto’s en video’s wel weer haar volgers goed te vermaken. Die hebben zo bijna het idee dat ze er zelf bij zijn.

De mooie kleding van Jade Anna tijdens diner

Als je influencer bent, dan kan je niet zomaar op een diner komen. Dan moet je wel even je best doen op je kleding. Toch kwam Jade Anna redelijk nonchalant opdagen bij het diner. En daardoor waren veel van haar fans nogal verbaasd. Die hadden namelijk verwacht dat Jade Anna in een mooie jurk of iets dergelijks uit eten zou gaan en niet in een dikke sweater. Dat maakt toch wel even een verschil.

Jade Anna deelt al haar gerechten online

Bij elk bord dat op tafel wordt gezet, maakt Jade Anna even een leuke video. De mooie influencer weet zo haar volgers wel weer flink jaloers te maken op haar luxe leventje. Zelfs bij het toetje maakt ze nog even een video. De fans van Jade Anna vinden het natuurlijk allemaal prachtig. Die vinden het alleen maar leuk dat ze zoveel van haar leven met hen deelt.

Om de dag te vieren, deelt Jade Anna nog een laatste mooie selfie

Natuurlijk moest de influencer aan het einde van de dag ook nog even een leuke selfie delen. Met de foto laat Jade Anna maar weer goed zien waarom mensen haar zo leuk vinden. De prachtige influencer lijkt absoluut gemaakt voor het maken van mooie foto’s.

Bekijk snel alle foto’s van Jade Anna op haar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Jade Anna, dan moet je even op haar Instagram pagina kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.