Influencer Enzo Knol laat zijn tweede grote liefde ronken van genot (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Enzo Knol heeft een tweede grote liefde en laat deze aardig ronken wanneer hij flink gas geeft! Dat hij zo hard zou gaan, had niemand verwacht.

Influencer Enzo Knol heeft een nieuwe tweede liefde. Eigenlijk een derde, omdat hij ook nog zijn pasgeboren kindje heeft. Maar deze liefde die ronkt toch het hardst van allemaal! Als Enzo ook maar een beetje gas geeft, gaat het erop. Dan kan je van alles voor je zien als je dit leest. Maar het gaat hier om een nieuw auto. Hij laat weten dat zijn droom eindelijk is uitgekomen en veel mensen geven hem ook gelijk, want deze auto zou bijna iedereen wel willen. Zo’n grote bak die ook zo’n geluid maakt is gewoon geweldig en daar zijn alle mannen jaloers op.

Bekijk hieronder de auto en luister hier naar het absurde geluid!

Auto Enzo 1-2Auto Enzo knol 2-2

Enzo Knol houdt wel van auto’s

Onze bekende influencer Enzo Knol is allang liefhebber van de mooiste auto’s. Ook voor deze nieuwe had hij al een mooie en dure Lamborghini. De vlogger vind het dan ook leuk om zijn auto te wrappen. Dit houdt in dat hij zijn auto een soort van laat inpakken met bepaalde vormpjes en/of kleurtjes. Net zoals je ziet met al die stippen en strepen op de nieuwe auto hierboven. De één vindt dat heel mooi en de ander totaal niet. Veel volgers van Enzo laten in de reacties op Instagram dan ook weten dat ze het totaal niet mooi vinden wat hij nu heeft gedaan. Maar zolang hij er zelf blij mee is, is alles natuurlijk oké.

Meer zien van Enzo Knol

Wil je nou alles op de voet volgen van Enzo Knol? Bijvoorbeeld hoe het gaat met zijn pasgeboren kindje of met zijn nieuwe auto, neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig updates van van alles en leuke kiekjes van vakanties of met vrienden en familie. Zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...