Indigo Oord laat volgers smelten met foto in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 26-jarige Indigo Oord verwent volgers met flinterdun topje, in de het filmpje zie je hoe bewegelijk het allemaal verloopt onder dat topje!

Indigo Oord maakt volgers gek met foto’s

Influencer Indigo Oord verwent volgers enorm met haar werk op Instagram! Op onderstaand kiekje zie je de jongedame enorm verleidelijk poseren. Ze draagt een losse broek, met een beige colbert en daaronder een superstrak wit topje! Onder dat flinterdunne topje draagt ze niks om haar dames in het gareel te houden. Dat zie je ook erg goed in het laatste filmpje van haar Instagram-post. Daar beweegt Indigo even heel fijn heen en weer. De jongedame brengt het cijfer van knappe vrouwen die uit Heerenveen komen met haar bestaan even flink omhoog!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Indigo Oord zat in De Bachelor met Thomas van der Vlugt

Wellicht ken je de prachtige dame Indigo Oord al! Ze deed namelijk mee in het vorige seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt als Bachelor. Het bekende lid van Stuk TV zei al eens dat hij het ‘heel bijzonder vindt dat hij uit zoveel vrouwen mag gaan kiezen.” Gelukkig werd Indigo Oord niet de match van Thomas in het datingprogramma, dus deze aantrekkelijke dame lijkt nog vrij op de markt te zijn!

Op haar sociale media staat dat Indigo Oord is ingeschreven bij Models at Work, een bureau voor modellen en danseressen in Amsterdam. Indigo heeft nu ook haar stulpje gevonden in de hoofdstad van ons land. Daar leidt ze ‘een druk en gezellig leven’, staat op haar profielpagina bij De Bachelor. In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd aan haar vriendinnen, met wie ze erg close is. Het allerliefst gaat ze dan naar Griekenland of Abu Dhabi!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Indigo Oord gunt volgers diepe inkijk

De Friese Indigo uit Heerenveen ging na haar middelbare school gelijk weg uit het noordelijke stuk van Nederland. Eén reden die wij weten is dat ze super graag naar wou gaan studeren aan de TMO Fashion Business School in Doorn, provincie Utrecht! Inmiddels is ze bijna of is ze ondertussen al afgestudeerd van de fashionopleiding. De manier hoe ze zichzelf in het dagelijkse leven presenteert, kunnen we met volle 100% zeggen dat Indigo erg modebewust is. Ze is altijd te bewonderen in een toffe outfit en ziet er op en top verzorgd uit.

Ook weer in de onderstaande foto, waar ze in Antwerpen is én een hele hoop foto’s deelt waarop ze enorm modieus poseert en gekleed is. Maar om haar volgers even extra te verwennen met de insteek om het volgersaantal op Instagram te laten stijgen zet ze haar troeven in. In het kiekje hieronder snap je precies wat we daarmee bedoelen, dat zou nou een leuk cadeautje zijn om een keer open te mogen maken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...