In badkleding gehulde Monique Smit deelt heerlijke foto vanuit bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit is eventjes heerlijk aan het genieten in haar bubbelbad. En dat moment moet natuurlijk even gedeeld worden. 

Knappe zangeres Monique Smit deelt foto in badkleding

De aantrekkelijke Monique Smit weet er wel een feestje van te maken. Ze is even heerlijk aan het bijkomen in een bubbelbad van de drukte van haar leventje. Dat doet ze natuurlijk in prachtige badkleding. Daarin krijg je veel mee van het lichaam van de prachtige blondine. Meestal zie je niet zo veel van het lichaam van de knappe zangeres op haar foto’s, maar nu had Monique even de gelegenheid om een leuke foto te kunnen maken. Al had de blondine natuurlijk niet lang. Haar kinderen lagen al op de loer om al hun moeders aandacht op te eisen. Gelukkig wist Monique nog één foto van alleen zichzelf te maken voordat de rust weer voorbij was.

Lees ook: Foto: Monique Smit laat haar nieuwe lijf zien in badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Monique Smit deelt graag haar aantrekkelijke lichaam met de wereld

Ondanks dat ze het hartstikke druk heeft, vindt Monique Smit het wel belangrijk om haar social media te blijven updaten. Zo plaatste ze regelmatig nieuwe foto’s over haar leven en die gaan eigenlijk over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van haar kinderen tot haar huisje, werk en alles ertussenin komt aan bod. Maar als het even kan, dan plaatst Monique ook gewoon een leuke foto van zichzelf. Zo houdt Monique haar fans ook een beetje tevreden. Daarbij vindt Monique het helemaal niet erg om een beetje te poseren voor de foto. Dat vindt de blonde zangeres een kleine moeite. En hoewel ze niet de meest verleidelijke pakjes in de wereld draagt, is dat bij Monique ook helemaal niet nodig. De knappe blondine heeft al een hoop aantrekkingskracht van zichzelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

De aantrekkelijke lach van Monique Smit

Als je het hebt over de meest verleidelijke delen van Monique Smit, dan moet je haar lach simpelweg benoemen. Natuurlijk heeft de knappe blondine een erg goed lichaam, maar de foto’s waarop ze lacht naar haar volgers zijn natuurlijk zo mooi dat je ze niet kan negeren. Monique Smit heeft dan ook een hele aantrekkelijke lach. Als deze blondine naar je lacht, dan wordt je gelijk een beetje vrolijk. En dat is natuurlijk ook heel wat waard. Het is waarschijnlijk de reden dat zoveel mensen maar al te graag Monique Smit online volgen. Dan mogen ze tenminste nog wat langer naar die lieve lach kijken. Als bonus laat Monique dan nog meestal wel iets meer zien van haar aantrekkelijke lichaam. Die combinatie zorgt er meestal voor dat haar volgers helemaal wild worden. Die kunnen al die rauwe verleidingskracht nauwelijks aan. Gelukkig zit er meestal wel wat tijd tussen de verleidelijke foto’s van Monique Smit. Dan kunnen haar volgers even bijkomen van al dat moois.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?