In gehulde Monique Smit deelt heerlijke foto vanuit bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit is eventjes heerlijk aan het genieten in haar bubbelbad. En dat moment moet natuurlijk even gedeeld worden. 

Knappe zangeres Monique Smit deelt foto in

De aantrekkelijke Monique Smit weet er wel een feestje van te maken. Ze is even heerlijk aan het bijkomen in een bubbelbad van de drukte van haar leventje. Dat doet ze natuurlijk in prachtige . Daarin krijg je veel mee van het van de prachtige blondine. Meestal zie je niet zo veel van het van de knappe zangeres op haar foto’s, maar nu had Monique even de gelegenheid om een leuke foto te kunnen maken. Al had de blondine natuurlijk niet lang. Haar kinderen lagen al op de loer om al hun moeders aandacht op te eisen. Gelukkig wist Monique nog één foto van alleen zichzelf te maken voordat de rust weer voorbij was.

Lees ook: Foto: Monique Smit laat haar nieuwe lijf zien in
Monique Smit deelt graag haar aantrekkelijke met de wereld

Ondanks dat ze het hartstikke druk heeft, vindt Monique Smit het wel belangrijk om haar social media te blijven updaten. Zo plaatste ze regelmatig nieuwe foto’s over haar leven en die gaan eigenlijk over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van haar kinderen tot haar huisje, werk en alles ertussenin komt aan bod. Maar als het even kan, dan plaatst Monique ook gewoon een leuke foto van zichzelf. Zo houdt Monique haar fans ook een beetje tevreden. Daarbij vindt Monique het helemaal niet erg om een beetje te poseren voor de foto. Dat vindt de blonde zangeres een kleine moeite. En hoewel ze niet de meest verleidelijke pakjes in de wereld draagt, is dat bij Monique ook helemaal niet nodig. De knappe blondine heeft al een hoop aantrekkingskracht van zichzelf.

De aantrekkelijke lach van Monique Smit

Als je het hebt over de meest verleidelijke delen van Monique Smit, dan moet je haar lach simpelweg benoemen. Natuurlijk heeft de knappe blondine een erg goed , maar de foto’s waarop ze lacht naar haar volgers zijn natuurlijk zo mooi dat je ze niet kan negeren. Monique Smit heeft dan ook een hele aantrekkelijke lach. Als deze blondine naar je lacht, dan wordt je gelijk een beetje vrolijk. En dat is natuurlijk ook heel wat waard. Het is waarschijnlijk de reden dat zoveel mensen maar al te graag Monique Smit online volgen. Dan mogen ze tenminste nog wat langer naar die lieve lach kijken. Als bonus laat Monique dan nog meestal wel iets meer zien van haar aantrekkelijke . Die combinatie zorgt er meestal voor dat haar volgers helemaal wild worden. Die kunnen al die rauwe verleidingskracht nauwelijks aan. Gelukkig zit er meestal wel wat tijd tussen de verleidelijke foto’s van Monique Smit. Dan kunnen haar volgers even bijkomen van al dat moois.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!