In badkleding gehulde Marieke Elsinga laat haar gigantische heuvels zien in achtertuin (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga doet even de groetjes in de achtertuin, terwijl ze haar gigantische heuvels laat zien in badkleding!

Presentatrice Marieke Elsinga is weer actief geweest op Instagram. Ze laat weten dat ze met haar zoontje naar het pierenbadje is geweest. Dit is niet heel fris, want kinderen doen daar de meest vieze dingen in. Ook Marieke weet dit en laat dit ook weten aan haar volgers. De presentatrice zegt dat ze nu een eclectische mix is van zonnebrand, pierenbad en kinderpis. Niet de lekkerste mix die je aan je kan hebben. Verder doet ze nog even de groetjes aan iedereen waarbij ze haar gigantische heuvels laat zien. Maar dit zijn niet alleen de twee heuvels die je verwacht, maar ook haar buik is een flinke heuvel geworden. Ze is in verwachting van een meisje en dat zal dan haar 2e kindje zijn samen met Sander. Dit betekend dat ze nog vaker naar het pierenbadje kan gaan.

Bekijk hier de video!

Marieke Foto pierenbadje

Marieke Elsinga wilt verandering

Marieke Elsinga zit in een aardig drukke tijd in haar leven. Nu ze een zoontje heeft die nog veel aandacht moet krijgen, is ze ook nog eens zwanger. Hierdoor komt er minder tijd voor radio. Er is ook al aan haar gevraagd of ze de ochtendshow nog wel ziet zitten als ze straks 2 kindjes heeft. Dat vroege opstaan lijkt haar zeker niet te storen, maar toch wilt ze wel wat anders. De presentatrice geeft aan dat het haar leuk lijkt om meer televisie te doen. Dit geeft ze aan in de “30 minuten rauw” podcast. We zullen binnenkort vast wat meer informatie krijgen over verdere ontwikkelingen.

Meer zien van Marieke Elsinga

Wil jij nou meer leuke content zien van Marieke Elsinga en alles op de voet volgen, zoals het zwangerschap? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig updates en grappige filmpjes op van van alles en nog wat! Het is het waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.