Iemand met een klein gebaar toch enorm bedanken; tips!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jouw buurvrouw heeft de twee weken dat jij onder de Spaanse zon lag te bakken jouw planten drie keer water gegeven, of jouw collega heeft twee keer jouw mail gecheckt in de tijd dat jij bovenaan de piste op de latten stond. Het zijn kleine dingetjes, maar ze nemen je tijdens jouw stedentripje of Oostenrijkse skivakantie, toch een hele hoop stress weg. Het is dan ook hartstikke logisch dat je jouw stress wegnemers na zo’n vakantie even bedankt en dat wellicht zelfs wil doen met een presentje; echter hoeft dit natuurlijk geen fortuin te kosten. Sta jij binnenkort voor een klein-doch-dankbaar-cadeautje-dilemma? Lees snel even onze tips door!

Merci dat jij er bent

Dit welbekende chocolade fenomeen blijft uiteraard met stip op één staan wanneer je graag iemand zou bedanken, echter kan het zijn dat dit gemakkelijke cadeautje je even was ontschoten. Een doosje Merci hoeft geen fortuin te kosten en kan je gewoon bij de supermarkt kopen. Een super leuk gebaar toch, om wanneer je jouw huissleutel weer ophaalt bij de buurvrouw, haar te verrassen met heerlijke chocolade!

Souvenirtje van jouw bestemming

Wanneer je net op vakantie bent geweest en jouw collega of buurvrouw in die week jouw taken heeft waargenomen, kan je natuurlijk een leuk cadeautje van jouw vakantiebestemming meenemen. Een lekker plaatselijk likeurtje, een magneetje met de vlag van het land of een lokaal bekend etenswaar.  Met een souvenir kan je iemand ontzettend goed bedanken!

Bosje bloemen met een kaartje

Een bosje bloemen is een klein doch ontzettend dankbaar presentje. Een bosje bloemen hoeft niet veel te kosten en toch kan je iemand voor een week lang plezier in de huiskamer geven door iemand te bedanken met een bosje bloemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om bloemen te laten bezorgen, en er dan een kaartje met een bedank-tekst bij te laten versturen! Tip: bij Regiobloemist vind je de mooiste bossen bloemen voor een scherpe prijs!

Bedankje in de vorm van eten

Je kan jouw helper bedanken door te trakteren op een etentje. Wanneer je ervoor kiest om een etentje als cadeau te geven -dit kan natuurlijk gewoon een daghap of de pizzeria zijn- kan je jezelf ook verwennen met een heerlijke avond! Een avondje er op uit met z’n tweeën kan er ook nog eens voor zorgen dat jullie band een stukje verbeterd, wat eventueel essentieel kan zijn voor jouw volgende vakanties.

Flesje wijn

Misschien wat cliché, maar de glazen worden in Nederland nou eenmaal vaak rijkelijk gevuld. Als je zeker weet dat degene die de handen voor je uit de mouwen heeft gestoken, ook wel houdt van een alcoholische versnapering, zit je met een flesje wijn als cadeautje natuurlijk altijd goed!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!