Huh: Doutzen Kroes is heilig overtuigd van deze bizarre complottheorie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes staat wel bekend als een dame die er vreemde theorieën op nahoudt. Maar deze slaat echt alles. 

Het is al even bekend dat Doutzen Kroes een beetje is doorgeslagen als het gaat om wilde ideeën en theorieën. Het prachtige model heeft zich misschien wel internationaal bewezen als de absolute top in het modellenwereldje, maar serieus wordt ze allang al niet meer genomen. En dat komt door alle vreemde theorieën die de prachtige blondine de wereld in blijft gooien. Je gaat bijna jezelf afvragen of Doutzen niet gewoon bezig is met het spelen van een typetje. Toch lijkt haar gedrag verassend echt te zijn. Dit is de laatste bizarre theorie die Doutzen gelooft.

Lees ook: Doutzen Kroes deelt verontrustende foto op Instagram

Doutzen deelt foto van nieuwste complot

De foto zegt het al, er zijn een hoop mensen die de witte strepen in de lucht niet normaal vinden en daarom belachelijk gemaakt worden. Die mensen kunnen zich maar niet voorstellen waarom dat is. En hoewel Doutzen wel snapt waarom er grappen over gemaakt worden, sluit ze zich graag aan bij de groep die al die witte strepen in de lucht absoluut niet normaal vindt. Doutzen heeft haar volgende obsessie dus weer gevonden. En deze keer doet Doutzen niet neerslachtig, maar moet ze juist omhoog kijken om bij haar obsessie te komen. Die zit namelijk in de lucht.

Doutzen maakt zich zorgen over chemicaliën

Wat is een Chemtrail eigenlijk en waarom maakt Doutzen zich er zo oneglooflijk zorgen om? Een Chemtrail staat voor de woorden chemical en trail. Daarmee is het een variant op het condensspoor van vliegtuigen. Waar de meeste mensen zouden zeggen dat er vliegtuigen in het gebied zijn gesignaleerd, geloven Doutzen en haar volgers eerder in deze chemische sporen. Maar waarom zouden die in de lucht zitten? Met welk doel? Er zouden op wereldwijde schaal chemicaliën worden gesproeid vanuit vliegtuigen om de mensen te vergiftigen, of juist om ze rustig te houden. Ook zou het de mensen ziek maken. Als dat echt zo zou zijn, is dat dus best reden tot paniek. Maar er is gelukkig weinig bewijs voor. Maar dat houdt Doutzen natuurlijk niet tegen erover te praten.

Doutzen praat haar vreemde acties graag goed

Dat mensen Doutzen tegenwoordig een beetje argwanend aan kijken vanwege al haar vreemde uitspraken, dat lijkt de mooie brunette niet zo heel veel te doen. Al kan dat natuurlijk allemaal een schild zijn wat Doutzen opwerpt. Toch heeft het prachtige model er maar weinig moeite mee dat mensen haar zo gek aankijken, zie alleen al haar post hierboven. Doutzen kan prima zonder de goedkeuring van anderen. Gelukkig maar, want anders zou ze toch een hele nare tijd hebben. Met al haar bijzondere uitspraken maakt Doutzen zichzelf namelijk absoluut niet populair. Doutzen heeft gelukkig haar trouwe volgers nog die altijd aan haar lippen zullen hangen. Voor hen blijft ze dan ook dit soort berichten plaatsen. Doutzen weet namelijk dat haar volgers haar zullen steunen en haar woorden als zoete koek zullen .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?