Holly Mae Brood wint Dance Dance Dance

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Holly Mae Brood wint Dance Dance Dance

Heb je een BN’er ooit zó lekker zien bewegen?

Als we één conclusie kunnen trekken uit dit seizoen van Dance Dance Dance, is het dat Holly Mae Brood een extreem goede danseres is! De actrice, die eigenlijk alleen maar negens en tienen scoorde dit seizoen, heeft zaterdagavond samen met danspartner Soy de finale van het dansprogramma voor BN’ers gewonnen. Stiekem wisten we na show 1 eigenlijk al wel dat Holly de gedoodverfde winnaar was, maar het dan ook nog waarmaken is ’n ander ding! Is er een carrièreswitch aan de orde? Misschien danst ze zelfs wel beter dan ze acteert!

Vooral haar solodans in de finale, op ‘Applause’ van Lady Gaga, maakte veel indruk. Toepasselijke naam trouwens. Applaus graag!

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten