Hoe is het nu met actrice Hanna Verboom?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hanna Verboom is een beetje uit beeld verdwenen! Door de jaren heen heeft ze, als actrice en filmmaker, een mooi portfolio opgebouwd. Hanna Verboom is van alle markten thuis: ze brak door als presentator, heeft gespeeld in meerdere succesvolle films, heeft haar eigen filmplatform ‘Cinetree’ opgericht en staat nu voornamelijk achter de camera als regisseur. Zo maakte ze een documentaire over psychische stoornissen.

Hanna Verboom’s carrière: van film naar goede doelen

Omdat haar ouders werkten als ontwikkelingswerkers, groeide Hanna Verboom op in Sudan, Oeganda en Kenia. Na een jaar studeren in Amsterdam werd ze gecast voor haar eerste film ‘Snowfever’. Ook begon ze met het presenteren van ‘Top of the Pops’ op BNN. Hierna volgde ook rollen in andere films, waaronder internationale producties. Naast de filmwereld, maakt ze ook nog tijd voor de rest van de wereld. In 2009 helpt ze met het oprichten van ‘Get It Done’, een organisatie die via online crowdfunding geld inzamelt voor verschillende hulpprojecten in het buitenland.

Wat doet Hanna Verboom nu?

Inmiddels heeft de filmmaker haar eigen filmplatform opgezet. Op het online filmplatform staat maandelijks een selectie korte films. De films worden geselecteerd door experts, filmliefhebbers en makers, wat resulteert in een mooie collectie films! Hanna kan alles op het gebied van film en heeft een mooie carrière opgebouwd. Maar daar is ze nog niet klaar mee; in september 2021 heeft ze een documentaire uitgebracht die veel voor haar betekent. In de docu belicht ze psychische stoornissen. Ook haar eigen psychologische problemen komen aan bod…

Hanna Verboom ziek? Daar praatte ze over bij Humberto

Onder andere op Instagram laat Hanna Verboom weten met welke problemen ze in haar leven heeft gekampt. Op haar 16e begonnen de depressies en op haar 21e werd ze gediagnostiseerd met bipolaire stoornis. Aan tafel bij talkshow Humberto vertelt ze meer over de productie van haar nieuwe documentaire. Verboom heeft ‘Uit de schaduw’ zelf geproduceerd en vertelt hierin over haar eigen bipolaire stoornis. Met de docu wilt ze proberen de taboes rondom psychische stoornissen te verminderen.

Hanna Verboom is gelukkig met haar man

In 2019 trouwde Hanna Verboom met Ralf Roex. Ze ontmoette elkaar in Afrika en een jaar erna ging Ralf voor Hanna op z’n knieën. De twee zien er dolgelukkig uit en nn mei beviel Hanna zelfs van haar tweede kindje. Op Instagram deelt Verboom veel foto’s van haar dochter en zoon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..