Hoe gaat het nu met Liza Sips?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroeger was ze bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar tegenwoordig hoor je eigenlijk bijna niks meer over haar. Wat is er toch gebeurt met actrice Liza Sips?

Actrice en schrijfster Liza Sips was ooit een van de meest hotte actrices van het moment. Alleen toen verdween ze plotseling uit het zicht. Wat is er van Liza terecht gekomen en waarom heb je al die jaren niks van haar gehoort?

Lees ook: 7 opmerkelijk weetjes over Nikkie Plessen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Goed Tijden, Slechte Tijden

In 2007 kreeg Liza naamsbekendheid vanwege haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze speelde daar de jonge Vicky Pouw. Na twee mooie jaren bij de langstlopende soap van Nederland vond Liza het wel weer mooi geweest. Bijna op de dag af 12 jaar geleden verliet ze de serie. Hoewel Liza wel werd bestempeld als een talentvolle actrice, zat het personage niet genoeg verankerd in de serie om er mee door te gaan. Kleine blunder van de schrijvers, want je had dus nog gewoon 12 jaar van Liza kunnen genieten. Ze is gelukkig nooit helemaal gestopt met acteren. Zo kan je van haar genieten in films als Zwaar verliefd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

De man van Liza Sips

Een paar jaar nadat Liza stopte met GTST liep ze haar verloofde Ralph Manheim tegen het lijf. De twee zijn al sinds 2013 bij elkaar. Afgelopen jaar zou het stel dan eindelijk met elkaar in het huwelijksbootje stappen, maar corona gooide helaas roet in het eten. Daardoor mag ze wel weer volop fantaseren over haar droombruiloft. Het stel heeft samen twee kinderen. Zoontje Jonah en dochtertje Charlize.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Van Soapster tot schrijfster

Liza heeft verder niet stilgezeten. Na haar soa carrière heeft ze de overstap gemaakt naar schrijfster. In 2015 verscheen Sips’ eerste jeugdboek Soapsop uit, over het leven in de spotlight van een Nederlandse soapserie. Klinkt redelijk bekend natuurlijk, en dat komt omdat het losjes gebaseerd is op het echte leven van Liza. Het boek gaat over een ‘blue’ meisje uit Harderwijk dat in de Nederlandse Showbizz terechtkomt. Het is wel echt een verzonnen verhaal, dus verwacht niet dat Liza al haar oud collega’s belachelijk maakt op papier. Door de jaren heen is ze steeds meer gaan schrijven. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

De dochter van Liza Sips

Charlize, het dochtertje van Liza, neemt langzaamaan de Instagram van haar moeder over. Het tweejarige meisje staat in veel van Liza haar posts. Niet zonder reden, het dochtertje van de bekende actrice is ook extreem schattig. Liza brengt veel tijd door met haar kinderen. Daardoor heeft ze minder tijd voor haar werk. Verwacht dus niet op korte termijn een nieuw boek van haar hand, of een nieuwe serie met Liza in de hoofdrol. Haar eigen leventje is voorlopig de enig soapserie die ze nodig heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.