Hoe gaat het nu met actrice Cameron Diaz?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroeger was Cameron Diaz één van de meest populaire actrices in Hollywood. Tegenwoordig horen we eigenlijk bijna niet meer over haar. Hoe is het nu met actrice Cameron Diaz?

De grote doorbraak van Cameron Diaz

Cameron Diaz brak in 1994 door als actrice, dankzij een rol in de Hollyword-film The Mask (1994). Iedereen was gelijk verliefd op de toen 22-jarige actrice. Cameron maakte dan ook een enorme indruk op bioscoopbezoekers, dankzij haar helderblauwe blauwe ogen en veelbesproken blonde lokken. Na verschillende spraakmakende films en meerdere nomitaties voor een Golden Globe-award was het duidelijk dat Cameron Diaz tot de elite van de Amerikaanse acteurs en actrices behoorde.

Actrice Cameron Diaz speelde in deze films

We kennen de succesvolle actrice Cameron Diaz natuurlijk van haar vele glansrollen in talloze Hollywoord-films. Na haar doorbrak in The Mask, verscheen Cameron Diaz in spraakmakende films uit de vroege jaren 2000, als Charlie’s Angels. Hier speelde ze samen met nog meer bloedmooie actrices, onder wie Drew Barrymore, Lucy Liu en Demi Moore. In de jaren erna bleef Cameron Diaz schitteren in tal van komedies. De laatste verschijning van de actrice op het witte doek was in in de film Annie uit 2014. Hierna is Cameron Diaz in geen enkele film meer verschenen.

Cameron Diaz was zwanger

Cameron Diaz werd in 2020 zwanger van haar man Benji Madden. Cameron leerde de rockzanger kort nadat ze gestopt was als actrice kennen. Over die ontmoeting vertelde ze: ”Dat voelde meteen zó goed, dat we vrij snel daarna zijn getrouwd”. In januari 2020 kreeg Cameron Diaz op 47-jarige leeftijd een dochter ‘Raddix’. Er gaan veel geruchten rond dat de voormalig actrice niet zelf zwanger zou zijn maar dat er is gekozen voor een draagmoeder. De actrice laat hier weinig over los. Het enige dat ze erover wil vertellen, is dat ze blij is met al haar levenservaring, die ze gebruikt bij de opvoeding van haar dochter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz)

Wat is het vermogen van Cameron Diaz?

Al die filmrollen hebben de Amerikaanse actrice Cameron Diaz zeker geen windeieren gelegd. Het vermogen van Cameron Diaz wordt namelijk geschat op zo’n 140 miljoen Dollar (netto). Ja, dat is een aardig zakcentje inderdaad! Dat geld heeft ze echter niet alleen verdiend met haar vele hoofdrollen.

De leeftijd van Cameron Diaz

Cameron Michelle Diaz is geboren op 30 augustus 1972 in de Amerikaanse stad San Diego, Californië. Dat maakt dat Cameron Diaz momenteel 48 jaar oud is en het sterrenbeeld ‘maagd’ heeft. Wie een kijkje neemt op het Instagram account van Cameron Diaz, zou dat echter niet zeggen. De actrice ziet er dan ook nog fantastisch uit voor haar leeftijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz)

Cameron Diaz was ooit model

Op haar vijftiende werd Cameron Diaz ontdekt door een fotograaf, die de jonge Cameron een modellencontract bezorgde bij modellenbureau Elite. Vanaf haar zestiende reisde Cameron Diaz dan ook al de wereld rond als model. Ze schitterde in campagnes voor merken als Calvin Klein en Levi’s. In juli 1990 verscheen Cameron zelfs in een uitgave van het blad Seventeen magazine. Diaz was toen slechts zeventien jaar oud. Na een aantal jaar als model te hebben gewerkt, keerde Diaz terug uit Parijs. Ze besloot haar modellencarrière in te ruilen voor een acteercarrière. Een goede keuze, bleek later.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door classaholic (@classaholic)

Hoe is het nu met Cameron Diaz?

In een livestream op YouTube besprak Cameron Diaz haar leven en waarom ze besloot om een stap terug te nemen. Cameron laat weten dat ze last had van de ‘overweldigende energie’ van het publieke oog en van alle aandacht die ze kreeg. Cameron zegt het gevoel te hebben dat ze in dienst van iemand anders was. “Als je een film maakt, ben je gewoon in het bezit van de makers.”, aldus Cameron Diaz over haar Hollywood-carrière. Met haar blauwe ogen, blonde haar en brede heldere glimlach, verovert Cameron Diaz nog steeds de harten van haar fans. Sinds Cameron Diaz afscheid heeft genomen van films, heeft ze meer tijd voor haarzelf genomen en is ze aan de slag gegaan met het schrijven van een boek. Naast huisvrouw is de goedlachse blondine gelukkig nog wel erg actief op haar Instagram, waarop ze regelmatig filmpjes plaats met haar dagelijkse bezigheden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.