Hint Memphis Depay met deze mysterieuze foto naar baby of nieuwe club?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft een bijzondere foto gedeeld en roept daarmee gelijk weer een enorm aantal vragen op. Wat is er aan de hand?

Memphis Depay, de Nederlandse voetballer die bekendstaat om zijn gekke acties, zowel op als buiten het veld, heeft zijn volgers weer eens flink aan het speculeren gezet met een  post op zijn social media. Hij deelde een foto van wat lijkt op kleine schoentjes, vergezeld van de boodschap: “Last pic will explain itself sooner or later.” Deze post heeft de geruchtenmolen flink aan het draaien gekregen: hint Memphis naar een gezinsuitbreiding of een nieuwe stap in zijn voetbalcarrière?

Een baby op komst voor Memphis Depay?

De foto van de kleine schoentjes heeft veel fans doen denken aan een mogelijke aankondiging van een baby. Memphis heeft altijd open gesproken over zijn persoonlijke leven en zijn dromen, en een gezinsuitbreiding zou zeker in dat plaatje passen. De kleine schoentjes lijken erop te wijzen dat hij en zijn partner wellicht in verwachting zijn.

Gaat Memphis wisselen van club?

Aan de andere kant speelt Memphis momenteel bij Atlético Madrid, maar de geruchten over een mogelijke transfer zijn niet van de lucht. Fans en volgers speculeren al een tijdje over zijn volgende bestemming. De kleine schoentjes zouden ook symbolisch kunnen zijn, bijvoorbeeld verwijzend naar een nieuwe start bij een andere club.

Werkt Memphis aan een EK-nummertje?

Interessant genoeg zijn er ook muzieknoten afgebeeld op de schoentjes, wat een heel andere wending geeft. Memphis Depay is naast voetballer ook muzikant en heeft in het verleden al meerdere nummers uitgebracht. Zou hij een nieuw liedje in de maak hebben, misschien zelfs een anthem voor het komende EK?

Wat is Memphis van plan?

De mysterieuze foto van Memphis Depay heeft de geruchtenmolen flink aan het draaien gezet. Of het nu gaat om een mogelijke baby, een transfer naar een nieuwe club, of zelfs een muzikaal project, één ding is zeker: Memphis weet hoe hij zijn volgers nieuwsgierig moet maken. Als je het in de gaten wil blijven houden, moet je toch echt naar zijn Instagram toe. Daar deelt hij uiteindelijk wat zijn plannen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.